Ale skôr CEZ CO? Lebo cez mobil to znie uplne na .... proste to je na nič. Mna je koda takého speváka, Dajte sem link kde sa dá kupiť niaky poriadny mikrofon alebo proste niake kvalitné nahrávanie, lebo už mam toho plné zuby...
myslim si že tebe je absolutne zbytočne tu pisať micy a mixy ake použivam ja, pripadne ake som už vyskušal....
jednoducho chod na prvu stranku hocijakeho muzik shopu a pod kondenzatorovymi ich maš milion stači si vybrať podla ceny, a podla zapojenia...pre začiatok odporučam s usb....
a maš !
Pokiaľ chceš nahrávať pieseň predpokladám že máš kapelu . keď máš kapelu predpokladám že máte niečo na čom sa nazvučíte .. ak máte niečo na čom sa zvučíte tak tam kurva zapoj notebook , kameru alebo niečo na čo to chceš nahrať ... ak nemáš kapelu alebo nemáte nič na čom sa zvučíte sa zakop/te a kúp si obyčajný mikrák ktorý napojíš na PC
@sumivybanan@heatrow takže pekne pomaly...
Na nahrávanie mi stačí okrem notebooku len mixák? Alebo čo este? Vypíste to takto:
1. Mixák,
2. ....
3. ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
jednoducho chod na prvu stranku hocijakeho muzik shopu a pod kondenzatorovymi ich maš milion stači si vybrať podla ceny, a podla zapojenia...pre začiatok odporučam s usb....
a maš !
A mám kapelu aj vsetko, len to nahrávanie... máme aj super pesničky, už sme aj hrali, proste bomba, len to nahrávanie je prekliata prekážka...
Na nahrávanie mi stačí okrem notebooku len mixák? Alebo čo este? Vypíste to takto:
1. Mixák,
2. ....
3. ....
Blablabláá..