Takže, ked posilnujem, svičím vsetko možné od A po Z, vsetky cviky, zdvíham činky, vsetko, ale nevsimol som si žeby som niekedy poriadne namáhal svalstvo na hrudi. Na internete som nasiel cvik že proste len zdvíhať činky ked polosedím a pololežím, ked som
@3 mal by som aj ja začať
Chlapče, dievča, vec, či čo si, kto si, musíš mať v živote veľké problémy...že všetky cviky od A po Z, kks tu ide hl. o techniku kámo a keď na to zanevrieš, tak nečakaj kvalitné výsledky
neni možné, aby si tak neposiloval prsné svalstvo. pohybom predpažených rúk od seba a k sebe alebo pred seba a dole to musí ísť - čiže buď tak, ako si opísal, alebo dvíhaním činiek pred seba, kliky, plávanie (tie tu boli spomenuté). ja som dievča a prsné svaly mi narástli z vláčenia malej sestry a brušných tancov, tak mi nevrav, že tebe to s činkami a vlastnou váhou nijak nejde
@sexywoman Ja neverim, ze si taky kokot. Som ti tu uz minimalne 5 dlhych prispevkov v tvojich forach pisal, ze sa najprv nauci cvicit a potom cvic. Som ti vysvetlil ze strava nie je o doplnkoch a ze cvicenie treba planovat. A ty tu teraz zajebes ze ako cvicit svaly na hrudi....
Tebe jebe a uz teraz to vidim ze s tym cvicenim to dotiahnes tak daleko, ze az schudnes.
A ti radim este raz, si daco o tom nastuduj a potom zacni cvicit. A mimochodom, svaly na hrudi su jedny z hlavnych svalovych skupin a volaju sa PRSIA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jesus...čo chceš...bench press máš echt hruď...utekaj to cvičiť...aj digestory tak zdvíhaj kľudne...
Tu mas cviky ty fake:
» aktuality.fitexpres.sk/hrudnik.html...
Chlapče, dievča, vec, či čo si, kto si, musíš mať v živote veľké problémy...že všetky cviky od A po Z, kks tu ide hl. o techniku kámo a keď na to zanevrieš, tak nečakaj kvalitné výsledky
Tebe jebe a uz teraz to vidim ze s tym cvicenim to dotiahnes tak daleko, ze az schudnes.
A ti radim este raz, si daco o tom nastuduj a potom zacni cvicit. A mimochodom, svaly na hrudi su jedny z hlavnych svalovych skupin a volaju sa PRSIA.
+ kliky a bradlá