všade... všade! akože, mne sa asi veru najlahsie niekde na nejakej akcii zoznamovalo, sa menej hanbim.... ale ked sa trosku poobzeras, skola, zamestnania, zaujmove kruzky a srandy
nových ľudí spoznáš hockde, kde sa ľudia pohybujú..druhá vec, že tých ľudí treba najprv osloviť a dať sa s nimi do reči...ak si nevieš ľudí získať na prvýkrát, treba vyhľadávať miesta, na ktorých sa s nimi budeš stretávať "náhodne" častejšie a budú ťa tak mať možnosť lepšie spoznať
@jasmiine Tak máte nejaké zvláštne podniky Všade kde som doteraz bol je plno, tma, hluk a ruch. Nikto ani vo sne nesleduje kto kedy s kým vstúpi. Len sa pekne obleč, sadni si k baru a do pol hodiny budeš mať 10 kamarátov.
@thebad skusim..ja najradsej chodim na disko aby som spoznala novych ludi, a ked tam idem zo znamymi aj tak s nimi po 10 minutach uz celu noc nie som, a co tak prist a ist sama na parket? (samozrejme do davu tancujucich ludi), ci radsej za bar a tam si nieco objednat?
@jasmiine No, ak máš vážne takéto problémy (ťažko sa mi verí tomu, že 21 ročná baba nevie, ako sa chodí do baru a hľadajú známi. Príde mi to totálne sci-fi, ale budiš ), tak príď trocha neskôr, keď už bude každý v nálade. Potom bude jedno, či pôjdeš na parket, k baru alebo cikať, o kamarátskych ľudí budeš doslova zakopávať.
Ak má niekto problém spoznať nového človeka a je s BA a okolia nech sa mi ozve súkromnou správou môže byť malý veľká chrdá tlstý bohatý chudobná škaredá pekný. .nejde o svadbu.. len o spoznanie nových ľudí..nových vecí. . Nových zaľúb a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale onoo je to stale to iste dookola, bohuzial neni za svet sa dako dokopat.... clovek ma po 20tke a nic nezazil
a stale tu je interneeeet