Chcem si spodnú časť vlasov vyťahať peroxidom,pretože sú tmavé a nechytá mi na nich dobre červená farba.V obchode sa dá kúpiť 10 alebo 12 % peroxid.Potrebujem k tomu ešte niečo? A ako dlho to mám mať na hlave? Vôbec ako to mám nanášať?
peroxid sa ma miesat s takym praskom este a to urobi taku kasicku
anyway netusim kde sa kupuje taky prasok ja som si kupila normalne zosvetlovac a tam to bolo aj peroxid aj prasok to len zmiesas a das na vlasy tak na polhodinku
ale bude to vyzerat hrozne cize vytiahnut farbu-zafarbit
Oh, nie, nedávaj si čistý peroxid na vlasy! Pokiaľ si ich teda nechceš dobre doničiť. Kúp si radšej obyčajný zosvetľovač (blond farbu) v drogérií. Môžem odporúčiť syoss, ja som používala ten najsilnejší, čo je tuším až o 7 odtieňov.
podla toho či technický=ten si primiešaj do šampónu a nechaj nejaký čas na vlasoch a o nejaký odtieň ti to zbledne. a ak emulzia, tak si to jebni na hlavu a dávaj pozor aby ti to nepoškodilo vlasy alebo pokožku hlavy, malo by tam byť napísané ako s tým zaobchádzať
ja by som sa na všetky jebnuté emulzie na odfarbenie a zosvetlovače vy... ja som si proste vzala peroxid vodíka z lekárne len 4% na rany a krásne mi vytiahol čierne už zašmudlané vlasy. potom som si proste prefarbila vlasy na svetlo a úplne celé mi to chytilo tak ako malo. a k tomu takýto peroxid ti neublíži. pretože je to vlastne dezinfekcia a nie tieto jebnuté prípravky na vlasy s peroxidom ktorý je silný a všetky vlasy ti vydrbe. pretože tieto zosvetlovače obsahujú amoniak.
ja som mala tmavohnedé vlasy a chcela som ísť na ryšavú, tak som si kúpila obyčajnú blond farbu, ktorá mi vlasy vyťahala... myslím, že som kľudne v ten deň mohla dať na hlavu aj tú druhú farbu (ryšavú), vlasy som nemala vôbec suché ani zničené... ale radšej som počkala...
@smejko822 Technicky vzato, môžeš. Pokiaľ máš zdravé vlasy a poriadne sa o ne následne postaráš (nejaká tá maska a tak), tak im to zas tak neublíži a vzchopia sa rýchlo. Ak máš ale namáhané vlasy, počkala by som radšej pár dní byť tebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
anyway netusim kde sa kupuje taky prasok ja som si kupila normalne zosvetlovac a tam to bolo aj peroxid aj prasok to len zmiesas a das na vlasy tak na polhodinku
ale bude to vyzerat hrozne cize vytiahnut farbu-zafarbit
asi nevieš čítať...ja si nechcem spraviť melír z peroxidu ako si to robia cigáni ,len si zosvetliť vlasy aby mi chytila farba
ak si dám ten zosvetľovač ôžem si hned farbiť vlasy alebo mám počkať nejaký čas?
dakujem