Ako mám zistiť či ide chalanovi naozaj o vzťah alebo len o sex?
áno, viem, že ho nepoznáte, takže ťažko to na 100% určiť, ale rada by som si prečítala reakcie nejakých chalanov ako sa správajú, keď chcú babu dostať iba do postele a ako keď chcú normálny vzťah...
nie som sice chalan, ale podla mna sa to da zistit lahko. nedaj mu hned, ale az po nejakom case (3 - 5 mesiacov). ked na teba bude naliehat, presviedcat ta a podobne, tak vies na com si. a ked mu postaci vysvetlenie, ze este ho nepoznas dostatocne na to, aby ste mali sex, tak vies, ze tam bude aj nieco viac.
veď s ním nespi ak začne mať reči, že by s tebou spal velmi rád už po pár týždňoch tak vieš, na čom si.. ak mu ide o teba a nie o sex tak by mal vydržať resp. ti sám povie, že sa nechce nikam ponáhľať, toť vše
@cicatrix Chlapi si to už nejak zariadia nedáš 3-5 mesiace tak to obdobie vyplníme bokovakami (takými dievčatami čo dajú skôr) spravíme harmonogram hmmm... táto dá po 5-10 dňoch, hmmm... táto po 15-30 dňoch a tak dále a tak dále...
prepáč že to tak napíšem no tvoja rada je totálna hlúposť... muž ide do vzťahu vždy kvôli sexu, jednoducho chce sa milovať hneď v ten prvý deň ako ju spozná... (bez vínimky každý chlap...) ak urobí to čo si jej poradila len velmi malé množstvo chalanov počká 3-5 mesiacov... a tý čo počkajú sú práve tý hajzli (obvykle si na sex nájde inú a túto si nechá v zálohe, preto že sa mu páči, bohužial to sú chlapy) a ten čo nie je taký hajzel nechápe čo sa deje a začne sa popkúšať o intímnosti čím nevedomky dá taketo holke podnet že ju chce iba pojebať (no skutočnosť je úplne iná)
ako zistíš či mu ide o vzťah...? velmi jednoducho, správa sa ako 15 ročné zamilované dievča... a to doslova (stále ťa kontaktuje, chce ťi pomáhať, otvorene hovorí o svojich citoch a tak) muž ktorý ťa chce len na sex a potom ťa chce poslať kade lahšie, je pravý opak, síce ti hovorí rozne romantické omáčky no čo sa týka kontaktovania, je mu to jedno, raz za čas sa ti ozve len aby o teba neprišiel (kdežto zamilovaný chalan sa ti ozve hneď ako mu zavoláš aby ťa potešil...) jednoducho povedané zamilovaný chalan sa správa citlivejšie... (no sú aj taky čo sú výborný herci a vtedy sa to nedá zistiť, aj keď pri pokládaní správnych otázok by si to zistila z jeho reči tela, no to by si ju musela najprv ovládať)
P.S.: osobne si myslím že zamilovanosť na chalanovi je okamžite vidieť...
chlap ktorý vie ako na dievčatá a chce len sex, tak sa lepiť nikdy nebude, preto že vie že ju tým odradí, pokial to pravda že nie je kurvička no ani vtedy by sa nelepil (preto že by ani nemusel kedže by sa ona lepila na neho... to čo si opísala robia len neskúsený nadržaný chalani... a podla toho nezistíš či má záujem aj o íne ako len o sex...
@tromtodon@creeson@rollo111 nie kazdy muz je nadrzane prasa co nevydrzi 2 - 3 mesiace bez sexu. presne potvrdzujete to, co pisem - ze vam ide iba o sex. a ked neda ona, idete za inou. humus!
podla mna je uplne normalne s niekym nejaky cas chodit a az potom sa s nim vyspat. ak ma muz o zenu seriozny zaujem a nejde mu iba o sex, tak vydrzi bez sexu s nou aj bez sexu s inymi. ja nehovorim, ze cely ten cas maju sediet vedla seba a len sa na seba divat. su vsak aj ine sposoby vzajomneho potesenia, nez sex. preco hned vyskusat vsetko?
zaujimave je, ze vsetci muzi nadavaju, ze dievcata su kurvy a hned sa s kazdym vyspia, ale nie su to nahodou muzi, kto ten sex tak velmi pozaduju? ja myslim, ze ked muzovi nestojim za to, aby na sex so mnou pockal, tak si ten sex so mnou nezasluzi. zena ma mat urcitu hrdost. zakladatelka tohoto fora @anniedecadence v nejakej ankete hlasovala za to, ze je este panna. to ma podla vas skocit do postele s prvym co pride hned v ten den co ho spozna? muzi si zjavne nic nevazia. som zvedava na vas zivot chlapci, ked vam robi taky problem nemat sex. zaujimalo by ma, ako budete v buducnosti reagovat v situaciach, ked vam vasa zena nebude k dispozicii, ci uz zo zdravotnych alebo akychkolvek dovodov.
neuveríš no presne toto som čakal... dosť si prekrútila moje slová... ja netvrdím že nevydrží tie 2-3 mesiace... no od prvej chvíle ho to dievča priťahuje takým spôsobom že by sa sňou hneď v ten deň najradšej miloval... čo sa pravda že nestane pokial tá holka chce vzťah... a tiež netvrdím že má dať hneď, práve naopak na 100% tá holka bude čakať určitý čas, kým si nebude istá že za to stojí a dokonca by sa sním aj vyspala hneď prvý deň, len sa bojí že ráno by tam už nebol...) preto vy dievčatá nás mužov najprv testujete...
@rollo111 prepac, ale presne tak som to pochopila. je jasne, ze muz sa chce so zenou vyspat uz od prveho okamihu, lebo je to v nom (a zeny su na tom niekedy tak isto). asi by som ani nechcela vztah s muzom, co so mnou nechce spat. my dievcata vacsinou chceme muza najprv trochu spoznat, preverit si ho a nie s nim hned skocit do postele. muz si nevazi, ked nieco dostane hned. strati to pre neho urcitu vzacnost a tym aj cenu. veci si vazime viac, ked pre ich usilie musime vynalozit nejaku namahu.
myslim si tiez, ze to, co opisujes ty, je vysledkom nedostatocnej komunikacie. je dobre si hned na zaciatku urcit iste hranice, porozpravat sa o vsetkom otvorene a vyhnut sa zbytocnym nedorozumeniam.
radila som jej taky dlhy cas, lebo vraj je este panna a to je trosku ina situacia.
nie je to viazané sexom, ale túžbou po tej osobe... a to druhé sú len keci... (a možno sa mýlim)
niečo ti prezradím dievčatám vo vzťahu ide o jediné nájisť si kvalitného milenca... aj keď tvrdia to čo si opísal v poslednom komente...(viem že dievčatá s tým nebudú súhlasiť, čo už...)
a mimochodom sex nie je potreba, sex je ten najkrakší prevaj lásky aký môže žena mužovi a muž žene darovať...
súhlasím stebou, je dobré keď sa muž a žena vedia otvorene porozprávať, no obvykle mužské ego a ženská tvrdohlavosť spôsobuje práve konflikty pri spoločnej komunikácii... pozri ja keď chcem nejaké dievča tak jej dám jasne najavo o čo mi ide, nech vie na čom je, vela mužov toto nerobí skôr ju dlho ťahajú za nos a potom ju opustia bez vysvetlenia len preto že si myslia že to tak robí skutočný chlap, no týto tzv. kurevníci nemajú poňatia ako sa správa skutočný chlap... preto že ten si váži každe dievča, aj to na jednu noc...
a ty si myslíš že žena po 50 už nie je sexuálne aktívna...?
a nesexuálna túžba po osobe neexistuje... keď ťa fyzicky priťahuje...
to čo si mi tu opísal s tou rakovinou je skôr oddanosť... a tiež sa skús opítať sám seba prečo ho tak miluje... že by preto že jej pred tým splnil jej túžby...?
@rollo111 stotožnujem sa uplne s tebou dievčatám vo vzťahu ide o jediné nájisť si kvalitného milenca... aj keď tvrdia to čo si opísal v poslednom komente...(viem že dievčatá s tým nebudú súhlasiť . Ja súhlasím ved som nymfomanka
@anniedecadence keď sa takto pýtaš tak to vzbudzuje dojem, že nie si úplne pripravená na vzťah, alebo len ten chalan nie je a zmiatol ťa. Nemyslím to ako urážku!
Takto by si sa mohla dostať aj do nejakej "nebezpečnej" situácie. Dobrý vzťah založený na priateľstve a pod. sa nedá viac menej vybudovať za pár týždňov, mesiacov... lebo na začiatku sa ti môže zdať že nechce dlhodobý vzťah ale čas to preverí. Problém je i to, že ženy/muži sú často netrpezlivé a to nie je až tak dobré. A hovoria o svojom panenstve ako o veci. A nemyslím, že je to konzervatívny názor, len prirodzený a zastávam si človeku prospešné hodnoty.
@rollo111 takze sme dospeli k zaveru, ze problemom je komunikacia :/ keby boli k sebe ludia uprimni, tak by sa nemuseli riesit dilemy, ci chce len sex alebo aj sex.
tri roky mi písal len o sexe. snažil sa ma zvábiť do postele ešte než sme spolu randili, na prvom rande ma prehováral na milenecký vzťah. na druhom po mne vyskočil. dalo sa veriť takému človeku?
veľmi ťažko, ale potvrdilo sa mi, že sú niekedy všetky predsudky zbytočné.
Presne ako vraví @cicatrix , základ je komunikácia... Áno, je pravda, že pri žene automaticky myslíme aj na sex, ale to platí väčšinou aj naopak a je len na tých dvoch ľuďoch, či a kedy k tomu príde... Ak sa s niekým stretávam, tak prvá vec je budovanie si vzájomnej dôvery a niekedy to k sexu trvá dva týždne, inokedy zopár mesiacov a občas to skončí len pri normálnom kamarátstve
Presne som chcela napísať to isté ako @mmartin01... Ak chceš odpoveď hneď, maj s ním sex a uvidíš, či sa to potom ešte ozve... Na čo budeš čakať mesiace? Medzi tým sa môžeš na neho namotať a on môže byť tak dobrý herec,že si počká a potom ťa aj tak odkopne a teba to bude ešte viac štvať..
je rozdiel zažit duševnú a platonickú lásku.Trebalo by zatial vyčkávat,pokým on neurobí prvý krok(kontaktovat ta,pozvat niekam,alebo sa porozprávať)ak ho neurobí a nadalej ta bude oblbovat,chce ta len vyuzit ,alebo ťa testuje ako si na tom nic viac...alebo je dobrý herec.Je to tažké,záleží od okolností a situácie v ktorej sa nachádzaš
@night No ako vidím obaja sme tu jej otázku pochopili úplne inak. Nečítala som si moc komenty, takže čo tam ďalej uvádzala neviem, ale nepríde mi to tak, že by sa pýtala na to,či ide chalan do vzťahu úprimne alebo ju bude dotláčať k pravidelnému sexu. Skôr som to pochopila tak,že sa pýta,či to jeho správanie sa nasvedčuje skôr k tomu, že by chcel s ňou ten vzťah mať alebo len jednorázovo s ňou mať sex a nič viac. Aspoň čo ja viem,väčšina chlapov ( nehovorím že všetci! ), keď dostanú čo chcú prestane ich to baviť a idú loviť niekde inde... Ale je to fakt o tom,kto sa ako na to pozerá...Takže tá moja odpoveď sa vzťahovala na ten typ vyššie spomínaných chlapov....Ak mu dá, buď ostane alebo odíde.
Aj tak si myslím, že s týmto jej aj tak nemôže nikto poradiť, pretože všetko záleží len na nej, na jej pohľade na vec a jej pocitoch. Čiže aj akékoľvek dobre mienené rady jej podľa mňa nepomôžu, lebo sú založené na skúsenostiach ľudí, ktorý sú vždy v niečom alebo úplne odlišní vo vnímaní vecí.
Ja osobne zastávam názor toho, že lepšie mať s niekým prvý sex len preto,že to chceš, že sa cítiš pripravený/á a chceš to spraviť ( bez akéhokoľvek nátlaku ) aj s tým, že nemusíš byť podmienečne zaľúbený/á. Vzhľadom na to,ako fungujú dnešné vzťahy je to podľa mňa výhodnejšie. Lebo spravíš to čo chceš, viac menej bez nejakých očakávaní. Čo znamená,že sa nebudeš časom trápiť ( pokiaľ sa samozrejme na danú osobu nenaviažeš viac, čo sa tiež sem tam môže stať ) ako keby čakáš na toho "pravého/pravú", oddáš sa mu srdcom i telom a keď ťa časom nejako sklame a opustí, budeš si vyčítať, že prečo si to prvýkrát zažil/a práve s ním..
@cicatrix ved ja nehovorim ze chcem hned sex ale 5 mesiacov je skoro pol roka ... od zenskej ktora by mi nedal 3 mesiace by som velmi rychlo utekal nie kvoli tomu ze mi nedala ale preto ze take dievca musi byt pekne jebnute
@night co je tam pudove ?? je to prave naopak pretoze hovorim o logike, 3 - 5 mesiacov nieje normalne...je to to iste ako by som povedal ze by som utiekol od dievcata ktore ma napriklad cely cas prst v nose ... ze sa momentalne bavime o sexe tak to je tak .... neviem preco sa ten sex tak precenuje a tolko znamena ..chce to kazdy a je to pekne neviem preco by som mal cakat 3 -5 mesiacov to nieje vztah to je psychologicka vojna a take dievca ja nechcem ....a tym som chel povedat na margo diskusie ze uz len to ked dievca nevie ci ju chce chlapec len na sex a nieje si ista tak ten vztah nema buducnost a dievca ktore sa to pyta este asi v zivote nemala uprimny vztah kde sa na koniec nemysli ....
@Night Už nejde k tomu predchádzajúcemu nič písať, lebo mám toho v hlave veľa a nie toľko času,aby som to dobre sformulovala.
A k tomu môjmu názoru...To nebol skušobný sex Ale normálny. A tiež som mala 19 rokov, keď som ho mala prvýkrát, takže si nemysli, že to bolo nejaké infantilné rozhodnutie malej puberťáčky,ktorá to proste chcela mať za sebou. Ale súhlasím s @tromtodon , že v dnešnej dobe sa sex preceňuje. Ako chápem, že v jej prípade, keď pôjde o prvý raz, je to iné. Teraz to myslím vo všeobecnosti. Proste je to normálna vec, súčasť života, každý ho chce a má rád ( pokiaľ je zdravý že ) a neviem prečo by sa mali riešiť otázky kedy mu dám, či po mesiaci alebo po 5. No pre mňa za mňa aj v prvý deň, čo toho človeka stretnem, keď chcem, tak to spravím. Riadim sa proste svojimi pocitmi. Nepochop to tak,že spávam s hocikým koho stretnem, ale stalo sa mi,že som mala sex s osobou,ktorú som videla raz v živote a už som ju nestretla. A bolo to fajn Žijeme len raz a podľa mňa by sme si mali ten život užiť a nie stále sa uberať o veci,ktoré máme radi/páčia sa nám, len kvôli tomu, čo si niekto iný o nás pomyslí. Navyše, môj teraz už čoskoro ročný vzťah, tiež začal sexom Nebyť niektorých spontánnych rozhodnutí, prídem o veľa. A to si ľudia bohužiaľ neuvedomujú.
@night ako čítam tvoje vyjadrenia, som udivená na koľko ma poznáš, wau ďakujem ti naozaj za celé tie mega-dlhé texty, ktoré si mi tu napísal, za všetky myšlienky, naozaj ti veľmi pekne ďakujem
v reále nemám normálne kamošky a kamarátov už vôbec nie, tak ťažko mi niekto poradí ale rozhodne sa teším, že aspoň tu na birdzi sa nájdu ľudia, čo mi poradia...
mat prst v nose je jednoducho nevychovane ?? ty si ma absolutne nepochopil ...kde som napisal ze je pre mna sex najdolezitejsi ?? ved hovorim ze je to obycajna sucast vztahu a ze to netreba precenovat ak ma dievca problem tak pockas nevidim problem ale ak je vsetko v poriadku tak sa budem opakovat ale neviem preco by mal som mal v zdravom a normalnom vztahu na nieco cakat....pises mi sprostosti a nechces ma pochopit preco sa hrajes na tak neskutocne inteligentneho cloveka ?? ... alebo je to tvoja jedina vec ktora ti ostala ??
@anniedecadence zaručený spôsob ako zistíš či mu na tebe záleži je v tvojej neprítomnosti, provokácia tvojou pohľadnou kamarátkou... stačí keď mu naznačí záujem o jeho osobu... sú to kruté dievčenské triky... no dokonale odhalia pravú tvár každého chlapa... a to viem o čom hovorím...
čo ja viem... úprimnosť aj áno no vy dievčatá si strašne domýšlate, ja som toho názoru že neklamať no nehovoriť všetko... zabráni sa tým mnohým nedorozumeniam...
ja osobne sám seba nepovažujem za hlúpeho... predstav si situáciu:
zabávaš sa s kamošmi v podniku, zrazu si všimneš ako na teba zazerá jedno roztomile dievča, usmieva sa, chvílku sa stebou hrá, (vyzerá že sa hanbý) potom sa z čista jasna zjavi aj s kamarátkou pri tvojom stole a jej kamarátka spustí "ahoj, vy tu máte ale zábavu, môžme si prisadnúť...?" kamoši hneď "jasne, že sa pítaš" ona si sadne k tebe a jej kamarátka oproti (tým že sú to dve neznáme dievčatá medzi chalanmi automaticky všetka mužská pozornosť sa upriami na ne) trocha sa popije a potom to začne, obidve si sadnú k tebe a začnu provokovať (začne ťa hladiť po stehne tak aby to nikto nevidel, tá druhá ti chytí ruku a položí si ju na to spávne miesto) vták sa ti hneď postaví... ( si v alkoholickom opojení a dve roztomile dievčatá si dnes večer chcú užiť a výbrali si práve teba, povie ti "nikdy som nič podobné neurobila, to kamarátka ma na to nahovorila... bože, si strašne zlatý...!!!" ak ťa v tej chvíli hryzie svedomie kvôli svojej novej priatelke, rozhodne ju miluješ a budeš sa snažiť vysvetliť to tým dievčatám, alebo spravíš chybu a rozdáš si to s nimi... (k čomu by pravda že nemalo dôjisť, keďže sú to kamarátky tvojej priatelky, aj keď niekedy to dopadne rôzne...
dievčatá majú až neskutočný talent na takéto hry... ver tomu že by ti ani len nenapadlo že by to mohlo byť fingované...
@rollo111 podla toho, co pod tym "nehovorit vsetko" rozumies. niektore nepodstatne veci mozno, ale muzi (a aj zeny) casto zamlcia aj trochu dolezitejsie fakty. vo vztahu sa treba riadit tym, ze nerob druhemu to, co by vadilo tebe samemu.
z vlastnej skúsenosti viem že hovoriť že som bol na párty s kolegiňami sa moc nevypláca... najmä keď neverí že ju milujem (na druhú stranu ak sa opýta či to boli kolegovie alebo kolegine, poviem pravdu...)
a ty sa tým heslom aj riadíš...? ja tú vetu využívam keď mám priatelku a ide niekde z chálanmi...
@rollo111 my si hovorime, kam ideme, cize asi by bolo divne, keby bol na party a ja by som o tom nevedela. ja s chalanmi vonku nechodim a on s dievcatami tiez nie, cize nas sa taketo veci kto s kym kde a podobne netykaju.
vidím že mám hodne odlišný život od teba... chceš povedať že nikdy ťa žiadne dievča nechcelo zviesť...? ako je na tom tvoje sebavedomie...? podla mňa sa strašne podceňuješ...
a vadilo by ti ak by bol z kolegiňami na pive...? chceš povedať že ste len spolu...? a čo jeho kamaráti, bez teba snimi nechodieva...? (podla mňa je to uplne normálne, len či mu ty dostatočne dôveruješ že by ti niečo také ako zmotávať holky s kamarátmi neurobil...) ja som sa dočkal len obvinení, pritom som nič nespravil...
@rollo111 asi by som nechcela chlapca, co si chodi vysedavat s kolegynami. celkovo by som nechodila s niekym, kto sa chce vo velkom bavit a uzivat si zivot na kazdej party. nevadi mi, ked chodi von s kamosmi, oni maju vacsinou ine starosti ako zeny obhanat. vacsina z nich uz ma 25 - 30 rokov, cize to uz je o niecom inom. ale vacsinou sme stale spolu a vyhovuje nam to tak.
podstatne je, ake maju ludia priority a ako si to zariadia. je dobre si najprv trochu obzriet zivot toho druheho a podla toho zhodnotit, ci ti to vyhovuje alebo nie.
u mna je to s doverou tiez tazke, ja mu sice verim, ze nerobil nic nevhodne, ale neverim mu co sa tyka buducnosti, ze nikdy nic nekale neurobi. cize ja ho podozrievam skor do buducna.
ak by som toto čo si napísal bral z psychologického hladiska, diagnóza by znela komplex menejcenosti... nechcem ťa uraziť len som zmenil pohľad... toto čo si opísal je tvoj pohľad na vzťah aký máš alebo by si chcel, no chcem sa ťa opítať ako vnímaš svoj sexuálny život keď nemáš vzťah...? zaujíma ma to len preto že všetko čo si napísal sa točí iba okolo vzťahu... no čo potešenie keď si volny...?
ja mám v skutočnosti 26 rokou a tomuto nikdy neporozumiem že keď si idem sadnúť z kolegiňou, hneď je to brané ako že s ňou niečo mám, pritom na tom nič nie je, je to to isté ako ke´d idem s kamošom... pozri ja ak dievča milujem tak ju ani nedokážem podviesť, preto že by som sa jej potom nevedel pozrieť do oči... (či už tomu veríš alebo nie)
@rollo111 verim ti, ze si jej verny, ale tvoj zivot je zjavne uplne iny. u nas je to tak, ze odkedy sa pozname, tak ziadnu kolegynu nemal, so ziadnou babou si nikde nebol sam sadnut a preto by mi to asi vadilo, keby to zacal terz po 3 rokoch robit. keby to robil stale, odkedy sa pozname tak by mi to nevadilo.
precitala som celu diskusiu a musim to sem proste napisat ako vzdy uprimna osoba @night sa mi javi ako velmi inteligentny clovek, nechem aby to znelo nejako pochlebovacne a ani to nie je tak myslene, ale hrozne sa mi pacia jeho nazory a celkovo pohlad na zivot
@night súhlasím z momoglamorous nie je vela takých ako ty, aj ke´d si myslím že si ťažko hladáš vzťahy a pre mňa by bol taký život asi moc nudný, no ja nie som ty...
@cicatrix ano doba 3-5 mesiacov je doba ked si o dievcati nieco zacnem mysliet ...neviem co je na tom smutne a nepochopitelne ?? je to normalna sucast vztahu ako to ze ak idem na dovolenku tak ju beriem ak idem vecer von tak ideme spolu jednoducho vztah a netreba okolo sexu tak vymyslat ... problem je v tom ze mam pocit ze pre teba je sex nieco neskutocne zaväzne a nieco to znamena pre mna to neznamena nic je to len uhol pohladu a prave preto ja posudzujem dievca na zaklade toho ako sa s nou citim a inym dolezitejsim veciam to ty posudzujes podla toho kedy dievca da ...
@tromtodon v tom je rozdielnost nasich nazorov, ze pre teba sex neznamena nic a pre mna je sex velmi osobna zalezitost. a ano, je pravda, ze posudzujem povahu dievcata podla toho, kedy dievca da, pretoze to nieco vypoveda o jej ucte k vlastnemu telu. ak jej nerobi problem davat casto a skoro a pocet jej milencov sa da prirovnat k poctu hviezd na oblohe, tak to pre mna nie je nic ine, len obycajna spina. ako som uz vyssie napisala, dievca nemusi dat kazdemu kto prejde okolo a trochu jej polichoti. lenze dnesni ludia stratili vsetku zdrzanlivost. sex je dolezita sucast vztahu a neuznavam ani sex az po svadbe. ale ked dievca od 15 rozmysla ako ty, tak v 25 ju pretiahlo cele mesto a nikto si ju viac nevazi.
@cicatrix ved ja nehovorim ze ma osukat cele mesto ved je so mnou nie ?? ale preco mam cakat 3-5 mesiacov a hrat nejaku hru v normalnom stastnom vztahu ??jednoducho tri styri tyzden je doba s ktorou by zdrave, vyrovnane a sebavedome dievca nemalo mat problem pretoze ja mam uplne ine problemy ako riesit kedy mi dievca da a ona by mala mat tiez uplne ine problemy lebo sex je pre nas len sprijemnenie chvil je to zdrave a pekne ...priroda a tak chapes ? treba rozdelovat dievcata ktore to maju rady a nemaju problem a potom su kurvy ..... ja si myslim ze to neskor pochopis ked ta prestane bavit hladat dokonaleho princa
dá sa to jednoducho... len dievča nemôže daného holouška si zidealizovať a nasadiť nepriesvitné ružové okuliare a odmietnuť nejaké moc skoré oblapávanie a etc. a keď opadne jeho záujem alebo nebodaj bude zlostný tak mu o tvoje pekné oči nejde
TY sa musíš rozhodovať, nemôžeš to nechať na chlopa lebo mnohí to radi zneužívajú...a vpodstate za to oni osobne ani nemôžu
súhlasíl som z momoglamrous len preto že aj na mňa pôsobíš inteligentne, je dobré že máš svoje hodnoty ohladne vzťahov no o dievčatách nevieš takmer nič, vysedávaním doma si partnerku nenájdeš... a takým prístupom že dievčatá čo chodia na párty, neustále sa niekde zabávajú sú pre teba sliepky, tiež podla mňa nie je moc objektívny pohľad, neviem či máš priatelku, no ak si nejaku nájdeš, väčšina dievčat vyžaduje rozmanitý spoločenský život, dokonca aj tá čo je introvertka... práve tento tvoj prístup ti môže brániť vo vzťahu aký si opísal...
@tromtodon ja som to myslela tak, ze ked niekto nema problem sa s tebou vyspat po tak kratkom case, tak isto nemal problem ani s tym pred tebou, ani s tym pred nim. dnes je normalne, ze ludia maju aj 3 - 4 kratke vztahy za rok. to znamena, ze ked si raz najdes 25 rocnu frajerku tak zistis, ze mala v ustach viac parkov nez ty rozkov. ale tebe na tom vlastne nezalezi, cize je to jedno.
mala som v zivote aj par takych kratkych vztahov - max. mesiac a za ten mesiac sme nemali sex. potrebovala som ho chvilu spoznat a zistila som, ze sex s nim ma vobec nelaka. co si myslis o tomto?
ja dokonaleho princa nehladam, lebo som ho uz pred 3 rokmi nasla. a tiez nejaky cas trvalo, kym sa to stalo.
@cicatrix neviem preco si myslis ze hladam nejake spinave stetky a radodajky ja chcem pekne skormne inteligentne dievca ktore ma ale samozrejme rada sex ..preco by sa mali tieto veci vylucovat ?? co je natom zle ?? a nahodou som mal 25 rocnu ktora mala viac parkov ako ja rozkov ale nevedel som si predstavit s nou chodit prave preto ze bola taka to len hovorim lebo si to pekne trafila xD ... ja sa len cely cas snazim povedat ze sa ten sexualny akt sa tak neskutocne precenuje jednoducho ak sa s tym dievcatom viem rozpravat viem sa smiat mame rovnake zaujmy co natom meni sex ?? je to len sucast vztahu ale ktora k nemu patri ...
@tromtodon ja len vysvetlujem, ze nemusis mat sex sa kazdou, s ktorou sa vies porozpravat a citis sa s nou dobre (to iste aj u dievcat), lebo takych clovek v zivote stretne vela. treba rozlisovat, kto je povrchna kratkodoba znamost a kto naozaj stoji za to liezt s nim do postele. a to vacsinou clovek dokaze rozlisit az po nejakom case, ci s tym clovekom chce byt len kamarat alebo je tam realna sanca na nieco vaznejsie. obrazne povedane - nebudem spat s kazdym, s kym stravim/chodim mesiac zivota, lebo to by naozaj znamenalo, ze budem pouzita viac raz nez bezna 5 eurova bankovka.
@cicatrix ja nechapem ty nemas rada sex ?? ak ano preco ta tak strane trapi ze das frajerovi ?? vies v com je problem ze som mal len 2 frajerky ty si mala frajerov zrejme viac ja si frajerky vyberam starostlivo a som s nimi dlho a myslim to uplne vazne a cakam ze s nou budem cely zivot mozno preto neviem pochopit ten casovy limit na sex ...mesiac je v pohode doba ...ale medzi tym ked som nemal dievca som rad vyuzil hocijake prilezitosti ale to som chlapec a ty si dievca na tom sa nezhodneme nikdy
@tromtodon ja mam praveze sex rada a neberiem to ako nejaku povinnost a podobne. v tom bude asi ten rozdiel, ze ty si frajerky vyberas starostlivo a uz od zaciatku to beries vazne, cize aj ten sex tam k tomu patri. to chapem, je to rozumny pristup. ja som mala frajerov viac, ale ja potrebujem cas na to toho cloveka spoznat a tie vztahy skoncili tak rychlo ako zacali. preto viem, ze keby som spala s kazdym, s kym som bola mesiac, tak by som uz davno dobru povest nemala. kazdy ma inu taktiku vo vztahoch. ja som si myslela, ze si jeden z tych, co ma kazdu chvilu inu babu a preto sex berie na lahku vahu. teraz uz chapem.
i tak si myslim ze laska je len skrat v mozgu aby sme sa mohli racionalnejsie a bez pocitu hanby pozerat na telesne procesy prebiehajuce v pritomnosti opacneho pohlavia... davajte mi minuska nadavajte mi jaky som k*k*t ale je to moj nazor ktory som si utvoril na zaklade mojich predchadzajucich vztahov kazdopadne mozem sa aj mylit ale jedno viem isto... ziadnej zene uz nikdy neotvorim svoje srdce lebo jedina a "ta prava" je ta prava... ruka
keby som mohla požičala by som ti mojich 2 bývalých....1 šlo naozaj o vzťah avšak ten 2. čistý imbecil ...a dám ti 1 radu, aj keď budeš zamilovaná neviem ako....aj keď budeš mať nasadené tie najružovejšie okuliare, nikdy never vete "vieš, ja som iný, mne nejde len o to..." pretože sa to pri drvivej väčšine rovná 100% klamstvu ...btw- ak to chceš naozaj rozpoznať-prajem veľa šťastia ... a samozrejme nesmiem zabudnúť že určite sú aj výnimky, ktorým o to naozaj nejde...alebo aj ide, len to nie je to najdôležitejšie, na čo ťa budú mať
hm... len toľko že ak máš pochybnosť tak asi to nebude celkom ok... keď to bude to pravé orechové tak to spoznáš. musíte sa postupne spoznávať, prežiť spolu určité veci a momenty, ktoré budú len tie vaše... ťažko sa to vysvetľuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
a teraz mi vysvetlite ako na toto mohol prist niekto kto ma 11 rokov.... kaleraby natlacene od utleho veku, to uz kde sme
prepáč že to tak napíšem no tvoja rada je totálna hlúposť... muž ide do vzťahu vždy kvôli sexu, jednoducho chce sa milovať hneď v ten prvý deň ako ju spozná... (bez vínimky každý chlap...) ak urobí to čo si jej poradila len velmi malé množstvo chalanov počká 3-5 mesiacov... a tý čo počkajú sú práve tý hajzli (obvykle si na sex nájde inú a túto si nechá v zálohe, preto že sa mu páči, bohužial to sú chlapy) a ten čo nie je taký hajzel nechápe čo sa deje a začne sa popkúšať o intímnosti čím nevedomky dá taketo holke podnet že ju chce iba pojebať (no skutočnosť je úplne iná)
@anniedecadence
ako zistíš či mu ide o vzťah...? velmi jednoducho, správa sa ako 15 ročné zamilované dievča... a to doslova (stále ťa kontaktuje, chce ťi pomáhať, otvorene hovorí o svojich citoch a tak) muž ktorý ťa chce len na sex a potom ťa chce poslať kade lahšie, je pravý opak, síce ti hovorí rozne romantické omáčky no čo sa týka kontaktovania, je mu to jedno, raz za čas sa ti ozve len aby o teba neprišiel (kdežto zamilovaný chalan sa ti ozve hneď ako mu zavoláš aby ťa potešil...) jednoducho povedané zamilovaný chalan sa správa citlivejšie... (no sú aj taky čo sú výborný herci a vtedy sa to nedá zistiť, aj keď pri pokládaní správnych otázok by si to zistila z jeho reči tela, no to by si ju musela najprv ovládať)
P.S.: osobne si myslím že zamilovanosť na chalanovi je okamžite vidieť...
a všímaj si či je normálny ,kam pozerá ak sa väčšinu rozhovoru na teba len lepí ako pijavica a ani ťa poriadne nepočúva ,tak ho pošli dakam.
chlap ktorý vie ako na dievčatá a chce len sex, tak sa lepiť nikdy nebude, preto že vie že ju tým odradí, pokial to pravda že nie je kurvička no ani vtedy by sa nelepil (preto že by ani nemusel kedže by sa ona lepila na neho... to čo si opísala robia len neskúsený nadržaný chalani... a podla toho nezistíš či má záujem aj o íne ako len o sex...
a mne o sex nejde, cize v poho mi mozes odpisat na TS
podla mna je uplne normalne s niekym nejaky cas chodit a az potom sa s nim vyspat. ak ma muz o zenu seriozny zaujem a nejde mu iba o sex, tak vydrzi bez sexu s nou aj bez sexu s inymi. ja nehovorim, ze cely ten cas maju sediet vedla seba a len sa na seba divat. su vsak aj ine sposoby vzajomneho potesenia, nez sex. preco hned vyskusat vsetko?
zaujimave je, ze vsetci muzi nadavaju, ze dievcata su kurvy a hned sa s kazdym vyspia, ale nie su to nahodou muzi, kto ten sex tak velmi pozaduju? ja myslim, ze ked muzovi nestojim za to, aby na sex so mnou pockal, tak si ten sex so mnou nezasluzi. zena ma mat urcitu hrdost. zakladatelka tohoto fora @anniedecadence v nejakej ankete hlasovala za to, ze je este panna. to ma podla vas skocit do postele s prvym co pride hned v ten den co ho spozna? muzi si zjavne nic nevazia. som zvedava na vas zivot chlapci, ked vam robi taky problem nemat sex. zaujimalo by ma, ako budete v buducnosti reagovat v situaciach, ked vam vasa zena nebude k dispozicii, ci uz zo zdravotnych alebo akychkolvek dovodov.
neuveríš no presne toto som čakal... dosť si prekrútila moje slová... ja netvrdím že nevydrží tie 2-3 mesiace... no od prvej chvíle ho to dievča priťahuje takým spôsobom že by sa sňou hneď v ten deň najradšej miloval... čo sa pravda že nestane pokial tá holka chce vzťah... a tiež netvrdím že má dať hneď, práve naopak na 100% tá holka bude čakať určitý čas, kým si nebude istá že za to stojí a dokonca by sa sním aj vyspala hneď prvý deň, len sa bojí že ráno by tam už nebol...) preto vy dievčatá nás mužov najprv testujete...
vôbec ťa nepoznám... no dosť o tom pochybujem že by si odmietol dievča ktoré ťa vzrušuje už len pohľadom...
hovoril som presne o tom čo u teba boduje, chceš povedať že v ten deň nepomýšlaš na to aké by to bolo milovať sa sňou...?
a pri kurvičkách ťa naprosto chápem... tiež ich nemusím... no musím uznať že majú niečo do seba...
myslim si tiez, ze to, co opisujes ty, je vysledkom nedostatocnej komunikacie. je dobre si hned na zaciatku urcit iste hranice, porozpravat sa o vsetkom otvorene a vyhnut sa zbytocnym nedorozumeniam.
radila som jej taky dlhy cas, lebo vraj je este panna a to je trosku ina situacia.
nie je to viazané sexom, ale túžbou po tej osobe... a to druhé sú len keci... (a možno sa mýlim)
niečo ti prezradím dievčatám vo vzťahu ide o jediné nájisť si kvalitného milenca... aj keď tvrdia to čo si opísal v poslednom komente...(viem že dievčatá s tým nebudú súhlasiť, čo už...)
a mimochodom sex nie je potreba, sex je ten najkrakší prevaj lásky aký môže žena mužovi a muž žene darovať...
súhlasím stebou, je dobré keď sa muž a žena vedia otvorene porozprávať, no obvykle mužské ego a ženská tvrdohlavosť spôsobuje práve konflikty pri spoločnej komunikácii... pozri ja keď chcem nejaké dievča tak jej dám jasne najavo o čo mi ide, nech vie na čom je, vela mužov toto nerobí skôr ju dlho ťahajú za nos a potom ju opustia bez vysvetlenia len preto že si myslia že to tak robí skutočný chlap, no týto tzv. kurevníci nemajú poňatia ako sa správa skutočný chlap... preto že ten si váži každe dievča, aj to na jednu noc...
a ty si myslíš že žena po 50 už nie je sexuálne aktívna...?
a nesexuálna túžba po osobe neexistuje... keď ťa fyzicky priťahuje...
to čo si mi tu opísal s tou rakovinou je skôr oddanosť... a tiež sa skús opítať sám seba prečo ho tak miluje... že by preto že jej pred tým splnil jej túžby...?
ty nymfomanka a už si našla toho svojho kvalitného milenca...? :/
ty si ale nenásitná... idem radšej spať kým mi stihneš zamotať hlavu...
Takto by si sa mohla dostať aj do nejakej "nebezpečnej" situácie. Dobrý vzťah založený na priateľstve a pod. sa nedá viac menej vybudovať za pár týždňov, mesiacov... lebo na začiatku sa ti môže zdať že nechce dlhodobý vzťah ale čas to preverí. Problém je i to, že ženy/muži sú často netrpezlivé a to nie je až tak dobré. A hovoria o svojom panenstve ako o veci. A nemyslím, že je to konzervatívny názor, len prirodzený a zastávam si človeku prospešné hodnoty.
veľmi ťažko, ale potvrdilo sa mi, že sú niekedy všetky predsudky zbytočné.
Aj tak si myslím, že s týmto jej aj tak nemôže nikto poradiť, pretože všetko záleží len na nej, na jej pohľade na vec a jej pocitoch. Čiže aj akékoľvek dobre mienené rady jej podľa mňa nepomôžu, lebo sú založené na skúsenostiach ľudí, ktorý sú vždy v niečom alebo úplne odlišní vo vnímaní vecí.
Ja osobne zastávam názor toho, že lepšie mať s niekým prvý sex len preto,že to chceš, že sa cítiš pripravený/á a chceš to spraviť ( bez akéhokoľvek nátlaku ) aj s tým, že nemusíš byť podmienečne zaľúbený/á. Vzhľadom na to,ako fungujú dnešné vzťahy je to podľa mňa výhodnejšie. Lebo spravíš to čo chceš, viac menej bez nejakých očakávaní. Čo znamená,že sa nebudeš časom trápiť ( pokiaľ sa samozrejme na danú osobu nenaviažeš viac, čo sa tiež sem tam môže stať ) ako keby čakáš na toho "pravého/pravú", oddáš sa mu srdcom i telom a keď ťa časom nejako sklame a opustí, budeš si vyčítať, že prečo si to prvýkrát zažil/a práve s ním..
Ď A K U J E M
za všetky názory
A k tomu môjmu názoru...To nebol skušobný sex Ale normálny. A tiež som mala 19 rokov, keď som ho mala prvýkrát, takže si nemysli, že to bolo nejaké infantilné rozhodnutie malej puberťáčky,ktorá to proste chcela mať za sebou. Ale súhlasím s @tromtodon , že v dnešnej dobe sa sex preceňuje. Ako chápem, že v jej prípade, keď pôjde o prvý raz, je to iné. Teraz to myslím vo všeobecnosti. Proste je to normálna vec, súčasť života, každý ho chce a má rád ( pokiaľ je zdravý že ) a neviem prečo by sa mali riešiť otázky kedy mu dám, či po mesiaci alebo po 5. No pre mňa za mňa aj v prvý deň, čo toho človeka stretnem, keď chcem, tak to spravím. Riadim sa proste svojimi pocitmi. Nepochop to tak,že spávam s hocikým koho stretnem, ale stalo sa mi,že som mala sex s osobou,ktorú som videla raz v živote a už som ju nestretla. A bolo to fajn Žijeme len raz a podľa mňa by sme si mali ten život užiť a nie stále sa uberať o veci,ktoré máme radi/páčia sa nám, len kvôli tomu, čo si niekto iný o nás pomyslí. Navyše, môj teraz už čoskoro ročný vzťah, tiež začal sexom Nebyť niektorých spontánnych rozhodnutí, prídem o veľa. A to si ľudia bohužiaľ neuvedomujú.
v reále nemám normálne kamošky a kamarátov už vôbec nie, tak ťažko mi niekto poradí ale rozhodne sa teším, že aspoň tu na birdzi sa nájdu ľudia, čo mi poradia...
@anniedecadence zaručený spôsob ako zistíš či mu na tebe záleži je v tvojej neprítomnosti, provokácia tvojou pohľadnou kamarátkou... stačí keď mu naznačí záujem o jeho osobu... sú to kruté dievčenské triky... no dokonale odhalia pravú tvár každého chlapa... a to viem o čom hovorím...
čo ja viem... úprimnosť aj áno no vy dievčatá si strašne domýšlate, ja som toho názoru že neklamať no nehovoriť všetko... zabráni sa tým mnohým nedorozumeniam...
ja osobne sám seba nepovažujem za hlúpeho... predstav si situáciu:
zabávaš sa s kamošmi v podniku, zrazu si všimneš ako na teba zazerá jedno roztomile dievča, usmieva sa, chvílku sa stebou hrá, (vyzerá že sa hanbý) potom sa z čista jasna zjavi aj s kamarátkou pri tvojom stole a jej kamarátka spustí "ahoj, vy tu máte ale zábavu, môžme si prisadnúť...?" kamoši hneď "jasne, že sa pítaš" ona si sadne k tebe a jej kamarátka oproti (tým že sú to dve neznáme dievčatá medzi chalanmi automaticky všetka mužská pozornosť sa upriami na ne) trocha sa popije a potom to začne, obidve si sadnú k tebe a začnu provokovať (začne ťa hladiť po stehne tak aby to nikto nevidel, tá druhá ti chytí ruku a položí si ju na to spávne miesto) vták sa ti hneď postaví... ( si v alkoholickom opojení a dve roztomile dievčatá si dnes večer chcú užiť a výbrali si práve teba, povie ti "nikdy som nič podobné neurobila, to kamarátka ma na to nahovorila... bože, si strašne zlatý...!!!" ak ťa v tej chvíli hryzie svedomie kvôli svojej novej priatelke, rozhodne ju miluješ a budeš sa snažiť vysvetliť to tým dievčatám, alebo spravíš chybu a rozdáš si to s nimi... (k čomu by pravda že nemalo dôjisť, keďže sú to kamarátky tvojej priatelky, aj keď niekedy to dopadne rôzne...
dievčatá majú až neskutočný talent na takéto hry... ver tomu že by ti ani len nenapadlo že by to mohlo byť fingované...
to bolo myslené ako kompliment nie ako urážka
z vlastnej skúsenosti viem že hovoriť že som bol na párty s kolegiňami sa moc nevypláca... najmä keď neverí že ju milujem (na druhú stranu ak sa opýta či to boli kolegovie alebo kolegine, poviem pravdu...)
a ty sa tým heslom aj riadíš...? ja tú vetu využívam keď mám priatelku a ide niekde z chálanmi...
vidím že mám hodne odlišný život od teba... chceš povedať že nikdy ťa žiadne dievča nechcelo zviesť...? ako je na tom tvoje sebavedomie...? podla mňa sa strašne podceňuješ...
a vadilo by ti ak by bol z kolegiňami na pive...? chceš povedať že ste len spolu...? a čo jeho kamaráti, bez teba snimi nechodieva...? (podla mňa je to uplne normálne, len či mu ty dostatočne dôveruješ že by ti niečo také ako zmotávať holky s kamarátmi neurobil...) ja som sa dočkal len obvinení, pritom som nič nespravil...
podstatne je, ake maju ludia priority a ako si to zariadia. je dobre si najprv trochu obzriet zivot toho druheho a podla toho zhodnotit, ci ti to vyhovuje alebo nie.
u mna je to s doverou tiez tazke, ja mu sice verim, ze nerobil nic nevhodne, ale neverim mu co sa tyka buducnosti, ze nikdy nic nekale neurobi. cize ja ho podozrievam skor do buducna.
ak by som toto čo si napísal bral z psychologického hladiska, diagnóza by znela komplex menejcenosti... nechcem ťa uraziť len som zmenil pohľad... toto čo si opísal je tvoj pohľad na vzťah aký máš alebo by si chcel, no chcem sa ťa opítať ako vnímaš svoj sexuálny život keď nemáš vzťah...? zaujíma ma to len preto že všetko čo si napísal sa točí iba okolo vzťahu... no čo potešenie keď si volny...?
ja mám v skutočnosti 26 rokou a tomuto nikdy neporozumiem že keď si idem sadnúť z kolegiňou, hneď je to brané ako že s ňou niečo mám, pritom na tom nič nie je, je to to isté ako ke´d idem s kamošom... pozri ja ak dievča milujem tak ju ani nedokážem podviesť, preto že by som sa jej potom nevedel pozrieť do oči... (či už tomu veríš alebo nie)
Rovnako aj @cicatrix
Inak, super čítanie, aj som zabudol čo som chcel ísť robiť ....
TY sa musíš rozhodovať, nemôžeš to nechať na chlopa lebo mnohí to radi zneužívajú...a vpodstate za to oni osobne ani nemôžu
súhlasíl som z momoglamrous len preto že aj na mňa pôsobíš inteligentne, je dobré že máš svoje hodnoty ohladne vzťahov no o dievčatách nevieš takmer nič, vysedávaním doma si partnerku nenájdeš... a takým prístupom že dievčatá čo chodia na párty, neustále sa niekde zabávajú sú pre teba sliepky, tiež podla mňa nie je moc objektívny pohľad, neviem či máš priatelku, no ak si nejaku nájdeš, väčšina dievčat vyžaduje rozmanitý spoločenský život, dokonca aj tá čo je introvertka... práve tento tvoj prístup ti môže brániť vo vzťahu aký si opísal...
mala som v zivote aj par takych kratkych vztahov - max. mesiac a za ten mesiac sme nemali sex. potrebovala som ho chvilu spoznat a zistila som, ze sex s nim ma vobec nelaka. co si myslis o tomto?
ja dokonaleho princa nehladam, lebo som ho uz pred 3 rokmi nasla. a tiez nejaky cas trvalo, kym sa to stalo.
ako som vravel, len velmi ťažko si najdeš dievča s takýmto prístupom...
sex mení všetko vo vzťahu... hlavne čo sa týka dievčat...
naozaj ti prajem nech ju nájdeš... no myslím si že nakoniec budeš musieť zmeniť prístup... ako ja vždy vravím, dievča ťa nenapravitelne zmení...