ježiš sa tu hneď začnite hádať tiež som tu nová keď sa vám niečo nepáči, tak sa sem netrepte! dík za pochopenie...gombicka333 ďakujem aspoň niekto je ochotný..
@nixxina už som sa stihla dneska budem musieť písať normalne lebo ma za to odsudzuje každý :/ a ja viem ja som už hladala ako si to zmeniť ale nikdy som to nenašla, možno som sa tomu nevenovala dostatočne ale nabuduce budem veideť ako na to
@nixxina , by som chcel vidiet ked si tu bola nová ti, kks teraz stre mudre, ale ked ste prišli ste tu tiež nič nevedeli robiť! tak sa do nej nenavážaj! a @sima56 ja ti pomôžem ak chceš
@ziggy97 Ďakujem za ochotu...ako vždy pomôž si sám, alebo ti pomôže chlapec fakt diky ale ja na to kašlem nevedela som že kvôli mojej neskúsenosti vyvolám taká hádky..nestojí to zato!
@nixxina ja by som sa tiež hrabala v fórach, ktorých je teraz už určite via ako 5 miliónov, ale nemám až toľko času a ani nie som ochotná ho tráviť prehľadávaním ,,informácií,, ... to radšej pôjde von s kamošmi hoci budem mať na BIRDZ obyčajný dizajn profilu
@nixxina ja to vôbec neberiem osobne ani nie som naštvaná len keď sa tu už všetci hádate tak sa pridám nie?? a o tvojich schopnostiach nepochybujem ...
@didlinkas už som si to pomenila ale zatiaľ som neprišla nato, ako meniť farby tých rámčekov alebo ich dať preč lebo to vyzerá dosť blbo keď mám svetlé pozadie a čierny rámik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@ gmobicka333 a jak si vytvorime nove?
a nerozculuj sa lebo tu sa narozculujes este dost
jej pomoz ked chces ale nemusis sa do mna starat vdaka
sak ale ja sa s nikym nehadam ani nic neber to tak osobne