Kamoš má oslavu a povedal že kto chce môže prespať a ja som mu povedal že budem spať a už je to dohodnuté aj z jeho rodičmi ale moja mama je tak drbnuta ze sa chce čosi ísť opýtať jeho mami a proste nechce aby som tam spal a boji sa o mna... A pritom kamo
nikoho nemáš ako zmeniť. človek sa môže zmeniť len sám.
plus nerieš to, neni to tvoj problém, tvoja mama sa rozhodla a robí to, tak jej problém.
plus ide sa pýtať jeho mamy, jeho mama aj keď hneď také veci nepotrebuje robiť ak ide o jej syna, tak určite pochopí že niektoré mamy takú potrebu majú, žiadny extra trapas na tom nevidím.
začínam sa cítiť ako zo starej doby nejakej... ja som do 20tky nemohla nikde prespávať a mala som večierku..
a nezanechalo to žiadne následky, predstav si...
nemusíš sa stále pozerať len nato, čo dovolia tvojim rovesníkom.. každý rodič chce pre svoje dieťa len to najlepšie. tak prosím ťa nerob zbytočné scénky
"....moja mama je tak drbnuta ".... najprv by si možno mohol sám pouvažovať nad zmenou slovníka na adresu svojej matky
Máš 11, čo čakáš? Za tvoju existenciu sú teraz ( a ešte aj ďalších pár rokov) zodpovední v prvom rade tvoji rodičia, takže svoje plány by si mal najprv rozobrať s nimi a nie že "dohodol som sa s kamošom" Neuviedol si, čo takého strašného sa ide tvoja mama spýtať kamošových rodičov, takže ani na tom nevidím nič zlého...No a? Nech sa pýta a zaujíma...Čo ťa po tom, ako iní rodičia vychovávajú svoje deti?
"Ako jej mám povedať nech sa o mna konečne nebojí?"
-> Mami, nemusíš sa o mňa už toľko báť. Už som veľký, samostatný a plne zodpovedný za svoje činy. Mám stálu prácu, ktorá ma uživí. Dokážem si sám zaobstarať jedlo, kúpiť ošatenie, sám si platím za vlastnú strechu nad hlavou, elektrinu, vodu, mobil, internet,....Keď ma niečo bolí, sám si dokážem vybaviť doktora...Sám zvládam úradné vybavovačky, návštevu holičstva....atď atď.
Keď budeš toto všetko spĺňať, tvoja mama sa už určite o teba nebude toľko báť a starať sa do teba A ty budeš v tej dobe rozmýšľať, kde sú tie krásne časy, keď bolo tvojím najväčším problémom, ako si nemohol prespať u kamaráta
Keby sa moj 11 rocny syn vyjadruje tak ako ty (a este k tomu o svojej mame) tak by som ho nikam nepustila, aby som sa za nho nemusela hanbit..za zamysli o kom pises
milujem tie rodicovske rady a to pritom tu su secko studenti a podobne ale tak to nic nemeni na tom ze si decko a musis byt rad ze sa tam ide na nieco pozret a ze ti to hned nezatrhla ale sak chapem aj ja som bol raz mladsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
plus nerieš to, neni to tvoj problém, tvoja mama sa rozhodla a robí to, tak jej problém.
plus ide sa pýtať jeho mamy, jeho mama aj keď hneď také veci nepotrebuje robiť ak ide o jej syna, tak určite pochopí že niektoré mamy takú potrebu majú, žiadny extra trapas na tom nevidím.
a navyše rodičia sa budú stále báť o svoje deti, hlavne ked vedia, aký svet dnes je
a nezanechalo to žiadne následky, predstav si...
nemusíš sa stále pozerať len nato, čo dovolia tvojim rovesníkom.. každý rodič chce pre svoje dieťa len to najlepšie. tak prosím ťa nerob zbytočné scénky
Máš 11, čo čakáš? Za tvoju existenciu sú teraz ( a ešte aj ďalších pár rokov) zodpovední v prvom rade tvoji rodičia, takže svoje plány by si mal najprv rozobrať s nimi a nie že "dohodol som sa s kamošom" Neuviedol si, čo takého strašného sa ide tvoja mama spýtať kamošových rodičov, takže ani na tom nevidím nič zlého...No a? Nech sa pýta a zaujíma...Čo ťa po tom, ako iní rodičia vychovávajú svoje deti?
-> Mami, nemusíš sa o mňa už toľko báť. Už som veľký, samostatný a plne zodpovedný za svoje činy. Mám stálu prácu, ktorá ma uživí. Dokážem si sám zaobstarať jedlo, kúpiť ošatenie, sám si platím za vlastnú strechu nad hlavou, elektrinu, vodu, mobil, internet,....Keď ma niečo bolí, sám si dokážem vybaviť doktora...Sám zvládam úradné vybavovačky, návštevu holičstva....atď atď.
Keď budeš toto všetko spĺňať, tvoja mama sa už určite o teba nebude toľko báť a starať sa do teba A ty budeš v tej dobe rozmýšľať, kde sú tie krásne časy, keď bolo tvojím najväčším problémom, ako si nemohol prespať u kamaráta
a začni slovníkom, tvoja mama nie je niekto na koho by si mal len tak nadávať
v prvom rade sa zmeň
ty a nehovor na svoju matku, že je drbnutá, to sa nepatrí...
Veru tak.