organizovaný chaos v stĺpcoch podľa pozadia zoradené do skupiniek, teraz ich mám pomerne dosť, ale keď skončím s prácou, n a ktoré ich potrebujem, zbavím sa ich a znovu bude poriadok...
Nemam na ploche ikony, len kos, bluetooth a internet, vela ikon spomaluje pc, aj ked mne pri vykone mojej masiny by to bolo uplne jedno, ale aj tak sa mi to takto viac paci a som uz na to zvyknuty.
po krajoch .. a podla typu poskupinkovane a oddelene medzerou .. a pomedzi to su stiahnute veci, ktore sa mi akosik nechce roztriedit a este hocikde v strede su seliake skupinky .. hlavne aby to nezakryvalo obrazok
vľavo v dvoch stĺpcoch programy také všeobecné plus tie čo používam na zábavu (FL Studio, UFO Aftermath, a podobne...), v pravo v dvoch stĺpcoch čo používam na prácu (MySQL query browser, PSPad, NetBeans, Photoshop...), a medzi tým obvykle hromadu bordelu.
bllbosti nalavo jak je zvycajne...obrazky,filmy,knihy,hudba hore v strede, hry v pravoom hornom rohu, kos v prvom dolnom rohu, dole v strede programovacie debiliny a priparvy na casak, nejak tak v strede viac na ppravo graficke a nadtym povyse medzi tym a obrazkymia pod skolske veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
aj by som hodila screen, ale moc sa mi encche
a tie tri čo tam mám,takto...
snažím sa aby bol len jeden stĺpec
@Katka25 kks ty ich mas ale vela
ostatné mám rýchlo cez Štart...