Aký máte vzťah k sebe? Vážite si sami seba? Zaujíma ma to, pretože je to vzťah, ktorý potom prenášame na ostatné vzťahy a ktorý je asi základný v našom živote. Bez lásky k samému sebe ju ťažko človek dokáže dať iným... A myslím, že je to práve to, čo často kazí naše vzťahy s ostatnými. Tak čo, ako sa máte radi?
body som strhla za to, ze sa obcas zaoberam blbinami resp. hnevam sa kvoli sprostostiam a celkovo nechapem moc ludi, co sa neustale ponizuju sami pred sebou aj pred inymi, zjavne za tym bude zufala honba za komplimentami
@0sea správny dotaz, ani jeden extrém nie je dobrý. Ale tu sa bavíme o mať sa v láske v zdravých medziach, takže pokojne dajte 10, ak vám na sebe nič neprekáža a pod.
Často je ten pocit nelásky k sebe aj podvedomý, tak som sa chcela spýtať či si to uvedomujete a ako...
@4 jasné, to netvrdím, že to nie je pravda. Milovať ťa môžu iní, ak ty sám seba nemáš rád. Ale ako prijmeš lásku, ak sa nenávidíš? Ako prijmeš, ak ti niekto povie, že máš pekné oči, keď ty si myslíš, že sú otrasné? (Samozrejme, to je len príklad, ale napríklad aj taká maličkosť dokáže zamiešať v našich hlavách karty...mne ide ale skôr o také hlbšie, vnútorné veci).
vnímam svoje klady a zápory...a niekedy mám pocit ,že tých záporov je viac ale tak snažím sa sama so sebou žiť a hlavne si odpustiť tie moje prehrešky takže tak pol na pol je to u mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
"To love oneself is the beginning of a lifelong romance."
Často je ten pocit nelásky k sebe aj podvedomý, tak som sa chcela spýtať či si to uvedomujete a ako...
@4 jasné, to netvrdím, že to nie je pravda. Milovať ťa môžu iní, ak ty sám seba nemáš rád. Ale ako prijmeš lásku, ak sa nenávidíš? Ako prijmeš, ak ti niekto povie, že máš pekné oči, keď ty si myslíš, že sú otrasné? (Samozrejme, to je len príklad, ale napríklad aj taká maličkosť dokáže zamiešať v našich hlavách karty...mne ide ale skôr o také hlbšie, vnútorné veci).
btw. tí 10nkári, 9tkári možno trochu nekritickí ? :p ; )D
a u mna, ak sa podarí 1vec, projekt, tak aj 15/10,
ak ne tak 1/10 ;