Prehrala s Neapolom 3:1, Messi nepremenil penaltu, Robben nepremenil penaltu, vyhrala na pokutové kopy, stále len bránila a simulovala, v anglickej lige skončila šiesta, napriek tomu vyhrala najcennejšiu európsku futbalovú klubovú trofej. Ako môže byť vo
@nietimekki Ako môže niekto fandiť klubu ktorý predvádza antifutbal, hlavne že keď v roku 2004 vyhrali Gréci ME, všetci na nich nadávali, a teraz keď Chelsea robí to isté, všetci ju milujú.
a myslím,že to nebolo o šťastí. pretože keby v Chelsea ( ) nevedeli hrať tak dobre,ako vedia,nebol by to taký jasný zápas.. + ešte ma prekvapuje,že som si ho ešte JA pozrela,čo ani hokej nepozerávam
@indiemichelle toto bol prvý zápas,ktorý som pozerala do konca. ale postrehla som pár chvílok,kde som pozorovala drogbala a musím uznať,že naozaj hrá dobre.
@petushiq18 ty si asi pozerala prvy krat v zivote futbal, co? ved chelsea sa cez cely zapas asi ani raz poriadne k brane bayernu nedostali, ako mozes tvrdit, ze to bol z ich strany jasny zapas?
akoze..prial som viac vyhru chelsea, ale treba byt objektivny trochu
inac tym drogbala si zabila, teraz ti nikto neuveri, ze sa vyznas vo futbale
Flysser daj pokor to nieje mozne drogba viac na zemi jak na travniku proti neapolu mali ake stastie.. a proti barcelone sak mali len 1,2 sance a premenili a barca 4 tycky do prazdnej xavi netrafil.. roben penalta bayern si zasluzil vyhrat taky je dnesny sport :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
spoko dnes uplne mega-maxi
prooste Chelsea vie hrať futbal tým to je!!
bayern večne druhý
ak si ten futbal pozerala,tak nemozes tvrdit ze to bol jasny zapas -.- a to, ze mal drogba stastie,este neznamena ze vedia super najviac hrat futbal
ze Drogbala Drogbu ked uz
a tie chvilky boli ked dal gol a premenil pokutovy kop,nie? vtedy mu to vyslo,jj.
akoze..prial som viac vyhru chelsea, ale treba byt objektivny trochu
inac tym drogbala si zabila, teraz ti nikto neuveri, ze sa vyznas vo futbale
ked uz ai fanusicka chelsea,tak by si sa to mohla naucit