ako moze byt niekto tak hlupy ... ..je to smiesne skryvat sa za neskutocneho inteligenta za to ze niekoho zobrali na vysku a pritom nechapat normalne ludske city a tak rozne...a najlepsie je ked ten "inteligent" kyda na cloveka ktoreho uz len z princip
tak ludské city sú vačšinou o skúsenostiach a chápaní. môže byť niekto inteligentný ale nemať žiadne skúsenosti s citmy tak to proste nechápe a ja nechápem čo ty natom nechápeš
"Goodbye my love." He doesn"t say it. There"s no room for softness... not in Sparta. No place for weakness. Only the hard and strong may call themselves Spartans. Only the hard, only the strong.
ľudia,si myslim ,sa narodili s tým že boli hlupy...a potom sa mohli rozhodnuť či byť mudri aebo zostať hlupimy...a wlastne swojim sposobom je každy jeden člowek hlupy..wed predsa sme ludia...a boli sme stworeny tak že neisme dokonali...ani ten kto wytworil toto forum nieje mudri....tiež je niekedy hlupy tak prečo howori len o tom ako je ten druhy hlupy a nepozrie ssa aj na seba?? neprizná si že aj on je taky že tie chyby robi?
aaaach...bolo jedno kamaratsvo v ktorom som asi sklamala ja..bolo to davnejsie ale dlho som tazko zaspavala pretoze ma trapilo ze najlepsia kamaratka ma nenavidi za to ze som si zacala s jej byvalim....pochopili by ste keby ste v mojej situacii...ale na druhej strane som s nim skutocne stastna...a uz to je sedem mesiacov a ona ma stale preklina a nenavidi..viem asi by som bola rovnaka ...a to ako mi chyba uz ma nastastie preslo..pretoze teraz po tom ake "inteligentne" reci som pocula a citala tak som asi rada ze take "kamaratstvo uz neexistuje...ako dospeli clovek neodkaze pochopit ze ludia sa schadzaju a rozchadzaju...
@reebelkaa ja netvrdim ze som neni hlupa...je kopec veci v zivote ktore som ja dodrbkala...je ich nespocetne vela s doteraz ich lutujem a stale sa snazim kopec z nich napravit...ale ked nejakeho cloveka pokladam za inteligenta a potom sa sprava ako uplny neandertalec tak neni o com....
@wardog dlho som tie nasledky nemohla prezit ale konecne mi svitlo ze mi nezalezi na nazore okolia...som stastna ze som a konec... len teraz mam taku vselijaku naladu a potrebovala som sa "vypisat"..
No tak to sa fakt nemozes cudovat, sorry Ked si si zacala s jej byvalym, tak to, ze ta nenavidi je "sucast balicka", kedze ste boli (najlepsie) priatelky...
Takze to asi nevyriesis... ak je hystericka a iracionalna... ma na to dovod
@fragile. ja sama som necakala ze sa nieco take stane...spoznala som ho mozno skor ako ona...bola som prva holka s ktorou sa bozkaval../pred troma rokmi/ ...a teraz to zrazu prislo a zo zaciatku som sama nechapala preco ma to taha k chalanovi viac ako ku kamaratke..ale zalubila som sa ako nikdy..a uz nikoho ineho nechcem..musi sa najst niekto kto pochopi aj mna...
ludska hlupost je suka......neznasam najme ked je niekto taky co nechape nikoho a ziadne pocity a nakoniec sa tvari ze jeho nedokaze nic urazit a sa ho dotknut a to len rpeto ze casto tu urazku nepochopi tak ako bola myslena a potom sa na nom da len smiat.....ludska hlupost ale nieje choroba...neda sa liect....bud mas v sebe aspon kusok inteligencie alebo mas smolu.....takze tak...
@kateeos v podstate suhlasim...ja neznasam ked sa clovek cely zivot hra na inteligenta ale ked sa od neho ziada aby pochopil trosku aj neco ine ako len seba a svoje potreby tak dokaze len urazat...
@M0anka ta milosrdna slecna je aj na BIRDZI...tak ta ta bude mat rada?? ale zas mne kebyze kamoska prebere chalana ci co som to tu vycitala tak ja nwm akoze minimalne by som jej rozbila hubu ked nic inee...nehnevaj sa ale co by si robila na jej mieste...trochu sa skus pozerat aj z jej hladiska
Niekedy je za tým aj nadmerná inteligencia... Ale tak popravde, inteligencia nemá s vedomosťami mnoho spoločné. Osobný úspech môže vyvolať pocit nadradenosti nad ostatnými osobami, čo svedči o tom, že tento jedinec niečim nadmerne disponuje alebo naopak, nedisponuje vôbec...
@krutafunebracka Súhlasím, že city sa jedincovi môžu javiť ako zbytočné, no z globálneho hľadiska udržujú život v rovnováhe. Ja osobne by som uvítal možnosť dobrovoľného zbavenia sa citov. Len kde ju hľadať? Akosi sa na to pozabudlo.
@samaroo1 vidis a to je presne to ze kazdy sa pozera len z jej hladiska...nikto sa nevie vzit do koze zalubenej baby ktora si nikdy nebola nicim tak ista ako vzatom s tym chalanom..ja som sa vtedy jednoducho nevedela ovladat a uprimne to nelutujem...a pak on sa snou uz davno rozisiel a az po tom sme boli spolu ...
@m0anka No... ja ta chapem Je skoda, ze sa pre teba udalosti museli vyvinut prave takto, ale sama vies, ze si spravila to najlepsie, co si mohla a dalej nejako proste bude Tvoja kamaratka je trochu detinska, ale uprimne, myslim, ze asi kazdy by bol na jej mieste detinsky, takze to neries... mozno iba casom bude menej zatrpknuta... nie je to nic moc, ale vyriesit rozhovorom sa taka situacia proste asi neda
@petika ved a kto mal vediet, ze tu sa o tebe hovori? zakladatelka nam v tejto zbytocnej teme predostrela nejaky velmi nejasny a nekonkretny problem, ktory asi nikto do detailov nepochopil, ale vyjadrit sa k nemu dalo
pfuuu...no jak pozeram vcera som mala velice slabu chvilku ...
@petika len tak mimochod schopna toho som ale okolnosti ktore ty tazko pochopis mi to dovoluju az v septembri...a mamina ti odkazuje aby si nabuduce spravila vacsi obluk okolo nej a netvarila sa ze pozorujes vtacikov! ...tiez mala o tebe inu mienku...ale co uz ..a tvojej mamine by som rada odkazala zas ja nieco..ja som pre nu neni ziadna kurva! ..len tolko...nech trosku vazi slova...
a tymto uz uplne koncim...uz to mam na haku..mysli si co chces ale do huby si ma uz viac nikdy neber! a teraz len zabudnem ze vobec existujes a ty s tym tiez dufam nebudes mat problem...snazila som sa to vyriesit aj normalne , ale ked niekto dokaze mat len prijeble reci tak nic ...
@tikalok ale ked si precitas komentare..tak si nemozes nevsimnut, ako ludia dokazu rychlo niekoho odsudit..bez toho aby poznali istu vec nejak hlbsie, alebo vedeli o nejs apson nieco..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Takze to asi nevyriesis... ak je hystericka a iracionalna... ma na to dovod
"Never argue with a noob, he will drag you down to his level and beat you with experience"
Preklad:
"Nikdy sa nehadaj s idiotom, stiahne ta dole na svoju uroven a porazi dlhorocnymi skusenostami"
Drzim ti palce...
a poviem ti len jedno:
a vsetci ste tusim nejak hrr a tusim toho o danej veci viete...
a tusim si zakladatelka potrebuje honiť ego a dokazat si, ze spravila spravne
JA soms a osobne nikdy nepovysovala ze ma zobrali na vysku! neviem odkial toto mas..
ale ano, povysujem sa, pretoze ty nie si schopna dokoncit si ani strednu..ani trojrocku alebo co..
ale NIKDY by mi ani nenapadlo "machrovat sa" ze idem na vysku
@petika len tak mimochod schopna toho som ale okolnosti ktore ty tazko pochopis mi to dovoluju az v septembri...a mamina ti odkazuje aby si nabuduce spravila vacsi obluk okolo nej a netvarila sa ze pozorujes vtacikov! ...tiez mala o tebe inu mienku...ale co uz ..a tvojej mamine by som rada odkazala zas ja nieco..ja som pre nu neni ziadna kurva! ..len tolko...nech trosku vazi slova...
a tymto uz uplne koncim...uz to mam na haku..mysli si co chces ale do huby si ma uz viac nikdy neber! a teraz len zabudnem ze vobec existujes a ty s tym tiez dufam nebudes mat problem...snazila som sa to vyriesit aj normalne , ale ked niekto dokaze mat len prijeble reci tak nic ...
"ako ludia dokazu rychlo niekoho odsudit..bez toho aby poznali istu vec nejak hlbsie"
...ach...teraz bez toho aby som rypala abo nieco podobne..zamysli sa ...