Popri prezeraní dokumentov v mojom počítači som natrafil na toto. Písala to jedna nemenovaná osoba na počítači. Dokonca to odpisovala tá osoba z knihy. A ja to nedokážem prečítať ani do konca. Pokiaľ dojdete vy pri čítaní toho textu som zvedavý. Prípadne
nie... k môjmu počítaču nik iný prístup okrem mňa nemá... ten skvost napísal môj 26 ročný brat na svojom pc... už dávnejšie.. len cez sieť sa to potom preposlalo do môjho pc aby som to gramaticky upravil... no originál som si taktiež ponechal a dnes som akurát našiel
@losttreasure očividne sa snažila nepozerať na klávesnicu (a nepozerala ani na napísané, lebo čumela do knihy), a buď mala brutálne dlhé nechty, alebo to bol najdlhší text čo kedy písala, alebo si zároveň trénovala písanie všetkými desiatimi - po druhej lekcii v živote a s divne posunutou rukou oproti východzej pozícií.
Predpokladám podľa toho že sú to všetko "len" preklepy, pričom tipujem tú poslednú možnosť, pretože niektoré preklepy sú tam také že si pomýlila ktorou rukou má práve teraz ťuknúť.
Ďalej si tipnem že šlo dosť pravdepodobne o nejaké cvičenie na písanie všetkými desiatimi kde mala zakázané po sebe opravovať chyby, ale to je do veľkej miery už takzvaná "benefit of the doubt"...
+ došiel som na koniec, pochopil som význam, a pri väčšine preklepov som aj presne pochopil ako vznikli, vyzerá to ako keby bol tvoj brat buď zvyknutý na klávesnicu inej veľkosti, lebo hrozne často triafa "medzi" klávesy, alebo ako hovorím, mal o pol klávesy posunutú ruku oproti východzej pozícií oficiálnej "všetkými desiatimi" techniky.
on techniku "všetkými desiatimi" absolútne neovláda... dokopy používa dva prsty na písanie... a ešte to ma sťažené, pretože asi polovica klávesnice sa mu zmazala, takže triafa po pamäti... ja sa pri písaní na klávesnicu ani nepozerám, dbám na gramatiku (narozdiel od neho)... no myslím si že aj keď by mal všetky písmená na klávesnici vyobrazené preklepom by to nezabránilo... robil ich aj predtým
lenže kebyže ja to napríklad neupravím gramaticky.. tak môj brat by bol to schopný poslať svojej priateľke v takom stave v akom to tu bolo ukázané... a jeho priateľka sa často musí mňa niekedy pýtať, čo napríklad tým myslel... pretože jeho preklepy si ona nevie preložiť.. sú na ňu príliš zložité... naposledy ju ohúril preklep.. "na Slonsku"... originál to malo byť na Slovensku... a ona po prečítaní toho preklepu sa nevedela sústrediť na zbytok textu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale došla som až po koniec, so dobrá
Predpokladám podľa toho že sú to všetko "len" preklepy, pričom tipujem tú poslednú možnosť, pretože niektoré preklepy sú tam také že si pomýlila ktorou rukou má práve teraz ťuknúť.
Ďalej si tipnem že šlo dosť pravdepodobne o nejaké cvičenie na písanie všetkými desiatimi kde mala zakázané po sebe opravovať chyby, ale to je do veľkej miery už takzvaná "benefit of the doubt"...
+ došiel som na koniec, pochopil som význam, a pri väčšine preklepov som aj presne pochopil ako vznikli, vyzerá to ako keby bol tvoj brat buď zvyknutý na klávesnicu inej veľkosti, lebo hrozne často triafa "medzi" klávesy, alebo ako hovorím, mal o pol klávesy posunutú ruku oproti východzej pozícií oficiálnej "všetkými desiatimi" techniky.
v pohode sa to dá čítať, len si asi nikdy nezaváral
Mne na tretí raz došlo, že "siploveha pretzlsku" nie je surového petržlenu a ani nič so slivkami
true story