Ako môže vedšinou u chalanov začať kurvenie ? Čím to môže byť ?
Môj kamoš má taký problém že sa nevie naozaj zamilovať do dievčata a nechce mi povedať dôvod prečo, čím by to môhlo byť ? Naozaj ma to trápy keď si namotá každé dievča a potom ju odkopne.
1. Tým že ma 15 logicky... nevyspelý "chlapec"
2. Namyslenosť,.... tým, že si myslí, že je tak pohľadný, že môže mať každú a hociktorú alebo všetky naraz... ale neboj sa...keď dospeje tak z toho raz pravdepodobne vyrastie
3. Tá najmenej pravdepodobná ale možnosť tu stále je
Tretia možnosť je tá ktorá sa stáva asi tak 17-19 ročným citlivým (myslím tým pozitívne a obdivuhodne citlivým, inak povedané s veľkým srdcom, max trochu precitlivený, ale z toho hádam vyrastie,.. nemá na výber) chalanom, keď sa viac krát sklamú v láske a potom už "neveria" ani jednej preto im ide len o "uspokojenie svojej potreby".
....
vyber si
ked ani jedno tak je proste teply
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Je globálne oteplený.
2. Namyslenosť,.... tým, že si myslí, že je tak pohľadný, že môže mať každú a hociktorú alebo všetky naraz... ale neboj sa...keď dospeje tak z toho raz pravdepodobne vyrastie
3. Tá najmenej pravdepodobná ale možnosť tu stále je
Tretia možnosť je tá ktorá sa stáva asi tak 17-19 ročným citlivým (myslím tým pozitívne a obdivuhodne citlivým, inak povedané s veľkým srdcom, max trochu precitlivený, ale z toho hádam vyrastie,.. nemá na výber) chalanom, keď sa viac krát sklamú v láske a potom už "neveria" ani jednej preto im ide len o "uspokojenie svojej potreby".
....
vyber si
ked ani jedno tak je proste teply
to sa dá? ako mne to nevadí, pri článkoch a blogoch je to fajn, len vo fóre dosť odveci