Ako mu dať najavo,že mám záujem o viac ako kamarátstvo?
Čauko.Takže myslím že moja otázka je jasná poprosím zdržte sa niektorí hlúpych komentárov.Viem že existuje možnosť povedať to narovinu(na to moc odvaha nie je) ale chcela by som skôr nejaké gesto.niečo čo urobiť.ďakujem
no za riskuj, a urob čo ta napadne a nerozmýšľaj nad tým, proste mu to povec ako to je a nerieš čo bude... Aspoň ta to rýchlejšie prejde keď to náhodou nevíde
@3 neviem si predstaviť že by som zrazu začala považovať nejakého môjho kamaráta za potencionálneho partnera zničoho nič a musela zničoho nič zmeniť správanie.... však to ide postupne...a samo od seba... či?
/k téme: neviem či som mimo alebo čo, ale takéto veci by mali prísť prirodzene a nie tak, že si dopredu naplánujem, čo a ako... ale je to iba môj nepodstatný názor/
Musíš ho šokovať. Sadnite si spolu. Spýtaj sa ho ako je spokojný s vašim kamarátstvom. On asi začne vysvetľovať, že všetko je v pohode a že...a vtedy mu do toho musíš skočiť. "Mne kamarátstvo nestačí. Založme si spolu firmu!"
Funguje to, ver mi, nebudeš prvá komu som pomohol posunúť obyčajné kamarátstvo na úroveň podnikania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
alebo poníka....tých máme tiež radi
Chtěl bych být vííííc, než příítel Tvůůj,
tak deeej si říct a chvíííli stůůj,
...
Máš to zaručené! 8)
/k téme: neviem či som mimo alebo čo, ale takéto veci by mali prísť prirodzene a nie tak, že si dopredu naplánujem, čo a ako... ale je to iba môj nepodstatný názor/
Funguje to, ver mi, nebudeš prvá komu som pomohol posunúť obyčajné kamarátstvo na úroveň podnikania.
ale strasne ....
pfuuuuh...
ale nestuchaj ho na FB, stuchni ho ked budete vonku, najlepsie do zadku