Skus v jeho rodnej reci, ale nie, co tak skusit za nim dojst zacat sa s nim bavit a ked si budes myslet ze je vhodna chvyla ... povedat mu Pacis sa mi/Mam ta rada ... ked to bude opatovat lepsie pre teba... ak nie ... co uz .. ale vies na com si a ako sa hovori Ked nejde o zivot nejde o nic a mozno z vas budu dobri kamarati.
skus to na styl kaylee! nevie ani ako sa volas? nevadi! normalne k nemu nakracaj a pozvi ho von no a co treba byt akcna (neskusaj na ludi z autobusu ale osoby typu chlapec z vedlajsej triedy/vyssieho rocnika je v pohode
je moj spolužiak....problém je ten že je fest oblubeny..obletovany babami..Ak to nevynde tak o tom budu vedieť všetci...A budem sa pred ním citit trápne
@mima252 ja som si nakracala k najkrajsiemu chalanovi z rocnika (som vymenna studentka a neviem jazyk krajiny a on chudak mi po anglicky ani nerozumel). povedal nie. a zijem. no a co
@0mega1 ale ked sa zamyslis logicky coho sa mam bat? pravdepodobne ma nezavrazdi ani neudrie ak sa zacne rehotat a povie to vsetkym tak ON je ten nevyspely kokot ved to je normalna vec preboha ze sa ti niekto paci
@mima252 tu @kaylee má pravdu, treba ísť na to priamo a nevyzerať odtiahnutá. Ak ho fakt tak obklopujú dievčatá, tak by ho to malo prekvapiť. Poprípade ak by neodpovedal dodaj: "Ak nechceš, nemusíš, ja to chápem," a so zdvihnutou hlavou odkráčaj
(to hovorí ta práva, ja neoslovím sama ani ročného kamaráta )
Ja osobne skutocne nemam rada chalanov okolo ktorych sa toci neskutocne mnozstvo dievcat, kazda po nom ide a tak (nemyslim kamaratky). Ale ked sa ti tak velmi paci, skus s nim konverzovat, skamaratit sa s nim teda, nestrkaj sa mu, normalne s nim len komunikuj. Ked sa "chyti" tak sa chyti a ak nie, ser na nho. Ale podla mna by bolo fakt nemiestne kebyze mu teraz budes rozpravat ako ho mas rada. Nechcem ti brat iluzie, ale podla mna by ta hned odkuril. Ved nie ste ani kamarati.
Co sa tyka spoluziakov neni dobre si nic zacinat so spoluziakmi ak si na strednej tak s nim budes este dalsie 3 roky ... aaale pokial mas chut riskovat ... drz sa toho: Ked nejde o zivot, nejde o nic! (zase sa opakujem)
...napíš mu,v dnešnej dobe maš ešte aj na výber že ako .)...aj ked ja som toho názoru,že chalan by mal vždy urobiť prvý krok ... ale nevadí,v "nutnom prípade" môžeš aj ty .. : ´)
ja viem že by to bolo nemiestne..Možno pred rokom by som si povedala že taky niekto sa mne určite pačiť nebude..Skušala som kašlať na nanho..to sa akosi neda....
Tak si preklikni stranku a napis mu radsej inde ako tu na birdze. Ak sa ti skutocne paci nerozpravaj len o tom a surovo sa mu ozvy. Ako cudne to nebude, sak ste spoluziaci. Co ma byt na tom trapne? Slovo trapne je infantilne slovo ktore zakryva ludsku hanblivost. Je to len chlap. Ked ta odfajci, je to idiot. Sak si ver trocha dievca
Ak spravíš tak môžeš získať (to že získaš je najvyššia pravdepodobnosť) a ak ťa vysmeje alebo niečo podobné, je to skurvené decko s ktorým by to bola iba strata času.
aj ja som bola do jedneho oblubeneho chalana a nehovorim ze nie som ale v poslednom case sa mu v jeho spolocnosti vyhýbam aby som sa pred nim nestrapnila ako moja kamoska co to pred nim davala na javo tak strasne ze ju maju vsedci za hlupu......
ja som raz v klube Apollon v Blave takto balil chalana a to som predpokladal, že je tiež bukvica : "Dáš si niečo fešák na pitie? a on mi hovorí : "Len hluchého a slepého sa pýtaju, jasne že si dám"...no a skončilo to v..............filip
ja som vačšinou využívala ako prvú pomoc facebook, aby som človeka bližšie spoznala....našla som ho...jednoducho poslala žiadosť....sem tam som si vymyslela, že to bolo omylom, či to vadí (vyšlo to!!!!)..... potom som si s dotyčným chvíľu písala, dohodli sme stretko smola však stála na mojej strane, pretože som zistila, že to bol totálny debil a tá jeho "perfektnosť bola len očný klam ale ako taktika to nebolo zlé aspoň si človeka "oťukáš"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@0mega1 ale ked sa zamyslis logicky coho sa mam bat? pravdepodobne ma nezavrazdi ani neudrie ak sa zacne rehotat a povie to vsetkym tak ON je ten nevyspely kokot ved to je normalna vec preboha ze sa ti niekto paci
(to hovorí ta práva, ja neoslovím sama ani ročného kamaráta )
Ak nič nespravíš nič nemáš.
Ak spravíš tak môžeš získať (to že získaš je najvyššia pravdepodobnosť) a ak ťa vysmeje alebo niečo podobné, je to skurvené decko s ktorým by to bola iba strata času.