Mám úžasného chalana. Sme spolu už 1 a pol roka a strašne ho milujem. Vraví, že aj on mňa. Ale ako mu mám povedať,ako veľa pre mňa znamená? čo ho naozaj poteší??? Poraďte prosím...
Ja len nechapem ako to ze vsetci pod 15 rokov tu zakladaju len take jeble diskusie...bud je to vsetko jeden clovek (najskor nejaky 12-rocny chlapec), alebo uz ludstvo evolucne upada...
diki,na blbych ludi,ktori si myslia,ze su genialny,ak maju vieac ako dajme tomu 15,nemam naladu...a ked o mesiac budem mat 15,tak budu moje diskusie uz normalne???
ty to asi nechapes... tu vobec nejde o to či mas 15 abo či si vlastnikom občianskeho preukazu, ale o to, že s niečim, čo by si mala sama vedieť chodis na forum, chapes? ved tak ked s nim chodis už rok a pol tak by to mal hadam aj vedieť nie?
mno akože mi povedz odkial mame my vedieť, že čo maš svojmu chalanovi povedať? tu ludia za toto zvesavaju aj 20 ročnych ludi... a keby si sa pohrabala v starsich diskusiach tak isto najdes podobne riesene veci...
len som bola zvedava,co si o tom myslia ostatni. a to neslo na teba. tvoje nazory,aj ked so mnou nesuhlasis ,akceptujem,lebo na mna neutocis za to,ze nemam 15...
Ale veď miluješ ho ty a nie my... Každý prejavuje svoje city inak, tak si myslím, že v tomto prípade je zbytočné niečo ti radiť.... Má to byť snaď tvoj "dôkaz lásky".
blbymi ludmi som nenazvala nikoho. to by som napisala: ste blbi. nie? ja som pisala,ze nemusim ludi,ktori mna a moje pocity odcudzuju,lebo nemam "spravny vek". ti su podla mna blbi....chapes? neutoc na mna za vsetko,co napisem
Vies Najhappy, keby si bola jedna...ale vas je tu milioon! Ja nikoho nechcem diskriminovat alebo urazat, ale skratka to tak je; pozri si vsetky prispevky na tomto fore za posledny mesiac od dievcat mladsich ako 15 rokov; a potom vsetky OSTATNE prispevky. Potom to porovnaj a pochopis moju reakciu...
A my to mame ako vediet? Ty ho poznas a si s nim uz 1,5 roka dpc uz to mal davno vediet. Takze bud za a, je to stupidna otazka alebo za b, to nie je ani vztah (kedze doteraz neviem, ze ti na nom zalezi). Btw slova su nepodstatne, dolezitejsie su skutky
boze ludia nezalezi na tom, ci ma 14, 15 ci 18 alebo 20. Ide o to, ze uz s niekym chodi rok a pol. A podla mna Najhappy sa pytas velmi hlupu otazku.Ako a co mu mas povedat?Boze to ti mi mame radit ako mu povedal, Milacik milujem ta, si pre mna jedine stastie, sak to musis sama vediet najlepsie sa to hovori ked ste spolu a to co v hlave to na jazyku.Ja niekedy v tej chvili vyslovim veci, co mojho mileho a mna dojmu az k slzam a ani v tej chvili neviem kde sa vo mne vzali. Tak sa prosim ostatných nepytaj na to, co a ako mu mas povedat.Sto ludi, sto chuti.
Vyvsvetli mi, ako s nim mozes byt rok a pol, a nevediet mu povedat, co pre teba znamena.
navyse s tym ides na FORUM, a pytas sa uplne cudzich ludi, co JEHO potesi. Ak sa skutocne tak strasne milujete, povedz mi, ako to, ze nevies, z coho bude mat radost.
Jeho bude teší hlavne to, že vie, že si tu pre neho. Ničím iným ho viac nepotešíš. A už vôbec nie slovami. Tvoja otvorená náruč, tvoj úsmev, tvoja ochota, tvoja blízkosť. Vari to nie je dosť? Cítiť znamená viac ako hovoriť o citoch.
Na rozprávanie o tom, ako ho máš rada máš kamarátky.
Ad.
Tým, že ho budeš presviedčať slovami môžeš viac stratiť ako získať. Je krásne, že aj po jeden a pol roku si do neho takto zaľúbená. To, že s tebou vydržal tak dlho tiež o niečom z jeho strany svedčí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja len nechapem ako to ze vsetci pod 15 rokov tu zakladaju len take jeble diskusie...bud je to vsetko jeden clovek (najskor nejaky 12-rocny chlapec), alebo uz ludstvo evolucne upada...
mno akože mi povedz odkial mame my vedieť, že čo maš svojmu chalanovi povedať? tu ludia za toto zvesavaju aj 20 ročnych ludi... a keby si sa pohrabala v starsich diskusiach tak isto najdes podobne riesene veci...
navyse s tym ides na FORUM, a pytas sa uplne cudzich ludi, co JEHO potesi. Ak sa skutocne tak strasne milujete, povedz mi, ako to, ze nevies, z coho bude mat radost.
Na rozprávanie o tom, ako ho máš rada máš kamarátky.
Ad.
Tým, že ho budeš presviedčať slovami môžeš viac stratiť ako získať. Je krásne, že aj po jeden a pol roku si do neho takto zaľúbená. To, že s tebou vydržal tak dlho tiež o niečom z jeho strany svedčí.