Ahoj mám 13 a mám rada jedného mojho spolužiaka. Aj by som mu to povedala ale bojím sa jeho reakcie. Sme kamaráti už od školky a ja sa bojím že ak mu to poviem a on nebude cítiť to isté tak to bude trápne pre oboch a prestaneme sa kamarátiť.
@kittan ja sa nebojim ze by ma strapnil alebo tak....on je naozaj zlaty a nikdy by dievcatu neublizil......ale ja neviem ak by som sa mu nepacila tak by to bola aj pre mna dost trapne a urcite by sme uz neboli taky kamarati.....
hm, neosloviš ho ty, osloví ho skôr či neskôr iná, keď píšeš, že je hanblivý...
potom budeš bučať v noci do vankúša, aká si bola ťava neschopná a teraz musíš byť sama bez lásky druhého
nechaj to ešte tak, ak ste kamaráti od škôlky, bude dobré to nekaziť (je to rizikový vek) ... zase je dôležité nakolko si vážiš kamarátstvo s ním (predpokladám že dosť)
ja by som s ním na tvojom mieste bol naďalej kamarát (možno aj väčší, pracoval na lepšom kamarátstve hh ) ... a časom uvidíš ... neviem aké máš v tomto veku očakávania z takýchto vecí ale ver mi občas je dobré netlačiť pokial si človek niečim nie je istý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
potom budeš bučať v noci do vankúša, aká si bola ťava neschopná a teraz musíš byť sama bez lásky druhého
a máš lepšiu gramatiku ako polka od teba starších ľudí,
tomu ver, už som aj zmokla -.-