takže...možno sa niekomu tento môj "problém" bude zdať blbý, no nevadí.... začnem tým, že som prváčka na strednej škole a mám jedného spolužiaka, s ktorým si dosť rozumieme..ja by som chcela aj viac... prvý týždeň keď sme prišli domov z intráku tak mi nap
Nepovedala..naznačovala...a naznačovala..Lenže niektorím chalanom to proste NEJDE zapnúť...V tom prípade...Uf....Keď budeš aj od neho vidieť nejaké..kroky..tak sa s ním na rovinu porozprávať..skús niečo..
také.nepatrné..ako zareaguje,a potom sa s ním buď porozprávaj a povedz mu to,ak zareaguje zle..Tak..sa budeš musieť uspokojiť s kamarátstvom.
A HLAVNE si to poriadne premysli...či si kôli chvíľkovej (nevravím že je,ale môže byť)láske chceš nechať zničiť priateľstvo s ním..myslím v prípade rozchodu..
@Lenuska175 vsak to...heh inak diky za radu.. ale vkuse sa zamyslam nad tym ci by sa to oplatilo... vsak bude moj spoluziak az kym neskonicme strednu.... a ja si nemyslim, ze by to tak dlho vydrzalo
@Martin182 ,,, bolo by fajn keby to bola pravda.. ja som sa cely tyzden tesila na pondelok ze ked dojdem na intrak co bude.. ale nic.. vobec..nechcela som aby sa jeho spravanie voci mne nejak extremne zmenilo.. vlastne som to nechcela vobec.. ale ked sme sa rozpravali .. tak bol zase taky ako ku ostatnym...
Väčšina dievčat vie ako na to ho niekam pozvi (budem preháňať Ak má rád Linkin park povedz že chceš ísť na ich koncert ale nemáš z kým A on povie aby si šla z ním a je to
to este nic neznamena, ked si podla neho v pohode... nenamyslaj si ale nie, neviem, ja take problemy nemam...komunikovat cez net je aj tak nanic ...ved sprav prvy krok/krocik ty, oc je na tom?
nijak.. nechať to tak, ako sa to samé vyvinie, nič nesiliť,ste len prváci, nie je sa kam ponáhľať, poznáte sa len mesiac ( ak ste sa nepoznali už predtým ) a ako bolo už vyššie spomenuté, vždy je možnosť že on ťa berie len ako kamošku, no keď mu niečo priamo povieš, nemusí to zobrať tak v pohode, a môžeš o to priateľstvo prísť....radšej vyčkaj, nič neskúšaj a uvidíš neskôr
Nič mu nenaznačuj, proste za ním prídi a povedz mu to. Ak ta nebude chcieť, tak mu môžeš prisľúbiť, že v pätnástke roztiahneš nohy, mal by zmeniť názor
Keď ho poznáš len od začiatku šk. roka tak to je dosť málo na to, aby si sa mu priznávala že chceš s ním dačo viac... Takže ak je to tak, že ste sa pred tým nepoznali tak ešte máš čas, aby si zistila a spoznala na ňom či niečo on tebe naznačuje a či sa k tebe správa inak ako k ostatným a či ste si naozaj tak sadli.... V každom prípade by som na neho nevybehla hneď s tým že sa mi páči, na tvojom mieste by som ho najprv zavolala vonku, či nejde s tebou do kina alebo napr. do pizzérky a tvárila by som sa že to je len tak že kamarátske stretnutie no a keď by sme boli sami tak by som videla či nám to spolu dobre klape a či sa mu so mnou páči... jednoducho má to čas, nie je dobré ísť na to hneď hlavne keď je tvoj spolužiak a budeš ho vídavať 4roky a preto je nevhodné zažiť nejaký trapas...
,,mi napísal, že som podla neho najviac v pohode baba z celého intráku.. a že sa na nič nehrám a tak... vraj je to podla eho super... ja som mu o ňom odpísala to isté.."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
také.nepatrné..ako zareaguje,a potom sa s ním buď porozprávaj a povedz mu to,ak zareaguje zle..Tak..sa budeš musieť uspokojiť s kamarátstvom.
A HLAVNE si to poriadne premysli...či si kôli chvíľkovej (nevravím že je,ale môže byť)láske chceš nechať zničiť priateľstvo s ním..myslím v prípade rozchodu..
Inak držím palce
Väčšina dievčat vie ako na to ho niekam pozvi (budem preháňať Ak má rád Linkin park povedz že chceš ísť na ich koncert ale nemáš z kým A on povie aby si šla z ním a je to
@James144 aj mne to hneď napadlo Ale potom som si na to klikla a zistila, že to je 17-ročný chlaan a toto píše 14-ročné dievča
Premysli si ci to je az take, lebo predsalen este sa budete pomaly kazdy den vidavat
@bress ďakujem, ale tú stránku ale poznám už dávno
Nič mu nenaznačuj, proste za ním prídi a povedz mu to. Ak ta nebude chcieť, tak mu môžeš prisľúbiť, že v pätnástke roztiahneš nohy, mal by zmeniť názor
OMFG!
**hľadá výstižného smajlíka**
viem ze to dnes nie je v mode .... Ale ak si placha je to najlepsia rada aku ti mozem dat
a podla mna je to romanticke ved nemoze ist vsetko ako po masle