jediný poriadny obrázok, čo som kedy nakreslila (aj s tieńovaním!) bolo proste obkreslenie hlavných kontúr predlohy pomocou trocha priesvitného papiera a potom len motivácia, že to nechcem zhovadiť (a vcelku sa vydarilo
ale inak sú moje kresby dosť biedne, takže si myslím, že je to hlavne o cviku a trpezlivosti
skúmaj, pozoruj, zisťuj... a potom len skúšaj a skúšaj a skúšaj. chce to trpezlivosť. zabiješ tým kopu času. moc moc dobré tiež je mať niekoho, kto sa do toho nejako vyzná, ako kritika XD niekoho kto vie, čo robiť, a pozná chyby keď ich vidí.
Ja síce neviem ani bohviejak kresliť ale kebyže dlhšie chodím do Zušky tak by to bolo určite lepšie. Tam skoro všetci moji spolužiaci tak fajne kreslia.
VŠETKYM: Asi som sa mala radšej spýtať že ako rozvýjať ďalej svoj talent. Lebo teraz mi tu budu všetci písať že bez neho to nejde. Je mi jasné že to ide iba kreslením ale sú rôzne veci ktoré to dokážu ulahčiť a na to sa ja pýtam.
ja som sa kreslit neucila..proste minule leto ma len tak napalo ze skusim nakreslit fotku mojej malej sesternice a podarilo sa tak som skusala kreslit dalej kupila som si knihu kde sa pise o kompozicii,uhloch a podobne a kreslim si
tak jednoznačným plus je, keď máš vrodený talent..a potom..fakt ten tréning.. ale kresli hlavne to, čo vidíš alebo z hlavy.. no a chodím na umeleckú SŠ..
jedná známa to tak robi stou pravou mozgovou hemisferou a ide jej to vyborne a to je aj taka kniha neviem ci sa to dá zohnat na slovensku proste technika ako kreslit a ja som len kukal ako ryba v saku ze co ona dokázala za 2 tyzdne proste uzasne ..odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale inak sú moje kresby dosť biedne, takže si myslím, že je to hlavne o cviku a trpezlivosti
Ja som sa doposial nenaucila..