myslim že sa to nastavuje v nastaveniach sukromia. len presne neviem o čo tu ide. ty chceš byt označena ale tak aby to nevidel tvoj priatel. jednotlive fotografie sa daju nastavit tak ,že nastaviš viditelnost fotky. možeš označit ludi ,ktori danu fotografiu možu alebo nemožu vidiet. klikni na upravu fotiek ale to by som ta musel navigovat asi
ale inak to neni nič komplikované. svoje albumy si nastavíš individuálne, cez zoznam albumov, a pri každom albume máš samostatnú možnosť, s kým chceš zdieľať.
pri fotkách iných ľudí, na ktorých si tagnutá, si nastavíš viditeľnosť cez šípka vpravo hore > Privacy settings > Timeline and Tagging > Who can see posts you've been tagged in on your timeline? (ale nie som si teraz istá, či sa to vzťahuje aj na fotky. viem, že som kedysi takto nastavovala aj fotky, len odvtedy sa to už x krát zmenilo a už teraz presne neviem)
potom aj keď ty u seba vidíš tú fotku na timeline, tak človek, pred ktorým ju blokneš, ju nevidí. teda... nemal by
a @6 podľa mňa neni presné, lebo keď si to dáš preč z timeline/profilu, stále sa ten daný človek k tej fotke môže preklikať cez albumy, resp. cez photos of you (tj všetky tie, tvoje aj cudzie, na ktorých si tagnutá).
nastavenia súkromia -> Profil a označovanie menovkami -> upraviť nastavenia -> a tam je už viacero vecí (a to čo chceš ty, je tuším to "Kto môže vidieť na vašom profile príspevky, v ktorých máte menovku?" )
@anniedecadence uz som ten problem vyssie opisala, ale ty sa javis byt taka pica, ktora si nedokaze precitat prispevok vyssie a pochopit, ze som sa proste sekla... to skor ty vyzeras ze si tu liecis komplexy, ale tak aj take socky ako ty musia byt
btw, tebe na tej planete jebnutych uz chystaju uvitaciu party
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tak sa neopíjaj a nenechávaj sa fotiť v inkriminovaných situáciách, a máš po probléme
ale inak myslím, že čím novší fejzbúk, tým vyšší skill si to vyžaduje, aby si človek ako tak dokázal uchrániť súkromie - pred vybranými osobami.
pri fotkách iných ľudí, na ktorých si tagnutá, si nastavíš viditeľnosť cez šípka vpravo hore > Privacy settings > Timeline and Tagging > Who can see posts you've been tagged in on your timeline? (ale nie som si teraz istá, či sa to vzťahuje aj na fotky. viem, že som kedysi takto nastavovala aj fotky, len odvtedy sa to už x krát zmenilo a už teraz presne neviem)
potom aj keď ty u seba vidíš tú fotku na timeline, tak človek, pred ktorým ju blokneš, ju nevidí. teda... nemal by
nastavenia súkromia -> Profil a označovanie menovkami -> upraviť nastavenia -> a tam je už viacero vecí (a to čo chceš ty, je tuším to "Kto môže vidieť na vašom profile príspevky, v ktorých máte menovku?" )
Tam potom dáš "Vlastné" a potom "Iba ja"
a dakujem inak
btw, tebe na tej planete jebnutych uz chystaju uvitaciu party