ahojte... neviem ci tu uz nebolo nieco o tomto probleme... ale potrebujem poradit. neviem aky pripravok alebo co uz si mam na tie vlasy dat, aby neboli take strasne hrube a zvlnene?? prosim poradte.
no po lete farbeni a neustalom namacani v chlorovanej alebo morskev vode asi uz take hrube nebudu ale neskusala by som to a zvlnene? no ja som kedysi tiez neznasala svoje kucery ale uz som zmenila nazor ved kolko ludi chce mat vlnite vlasy a urobi pre to aj nemozne? vela tak preco nebyt rad ze nemusis pohnut ani prstom? treba milovat samu seba a bude to fajn
mna zas seru huste vlasy, vsetci ze to je dobre, ale neni nesu dobre huste vlasy vsak neviem co s nimi Sa musim furt strihat bo ked narastu su huste a vyzera to ako keby som mal na hlave parochnu
@17 no ja poznam jediny sposob nechavam si kratke vlasy...vid moja foto...dlhsie ani nemavam...bo kedy si necham dlhsie mohol by som konkurovat nejakemu cernochovi s afro ucesom
jedine co mi ako tak zabralo bol jeden sampon co som kupil v kadernictve, volal sa Matrix.. ostatne tie veci z drogerie nepomahaju a to som ich fakt pokupoval uz pokkt a ktym tuzidlam gelom, no tie vlasy sa aj tak zvlnia ono to nedokaze udzat rovne... ako problem s kucerami som vyriesil zehlickou, lenze problem je ze holka nechce aby som si to zehlil len ja nechem mat tak strasne zvlnene
tak ked su uz zvlnene tak apson nech nejsu hrube a nech su jemne na dotyk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nikto nikdy nebude dokonaly
ale ked ich mas huste tak si ich skus dat preriedit.....mozno ze to pomoze
K zvlneniu, existuje tusím, že niečo ako hlička na vlasy! NESKUŠAJ TO S OBYČAJNOU!
tak ked su uz zvlnene tak apson nech nejsu hrube a nech su jemne na dotyk...