Enka: no PC-cka su stavane na dvoch standardoch - bud na architekture ktoru zaviedlo IBM (puzivaju operacne systemy Dos, Windows, Linux,...), alebo na architekture firmy Apple (Macintosh - pouzivaju operacny system MacOS plus nejake jeho klony).
Aj ja ho mam.... a tymto sa chcem obratit na ostatnych macuserov...ci mi vedia poradit ako mozem hudbu, kt. som si stiahla z rapidsharu vo formate rar dostat do normalneho formatu?
Nemyslim si ze na slowenku sa moze Mac uchytit, aj ked wo swete je wjac Mac a Unix (hlawne linux..) userow nez tych windozackych, ale tu su ludia prilis leniwy sa ucit nowe weci, aj ked si osobne myslim ze MacOS je asi najjednoduchsi OS aky moze byt, aspon par rokow dozadu to tak bolo.
Inak ako je to z grafickym rozhranim na Macoch? Nepouziwaju njeco ako X server w unixoch? A je tam tjez wjac desktopow? napr ako je KDE, Gnome, Enlightenment..?
Ja som mal par krat docinenia z Macom, ale to som bol maly a moc si tam toho nepamatam, akurat odpojenie nejakeho zariadenia (cd-romky abo floppy) bolo take nejake diwne, normalne som musel chytit ikonu napr CD-ROM a hodit ju do kosa...
Ja momentalne pracujem v predajni swp kde sa predava apple a macy su riadne zveriny pouzivam ho iba 5 den v robote ale zamiloval som sa v momente do mac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dufam, ze sa moc nemylim
Snad prezije. Myslite, ze nie?
Inak ako je to z grafickym rozhranim na Macoch? Nepouziwaju njeco ako X server w unixoch? A je tam tjez wjac desktopow? napr ako je KDE, Gnome, Enlightenment..?
Ja som mal par krat docinenia z Macom, ale to som bol maly a moc si tam toho nepamatam, akurat odpojenie nejakeho zariadenia (cd-romky abo floppy) bolo take nejake diwne, normalne som musel chytit ikonu napr CD-ROM a hodit ju do kosa...
Mac mam aj ja a mozem povedat ze sa fakt jedna o User friendly comp :p
Ja sa o Appla zaujimam prakticky od narodenia, kedze mama je graficka a tam sa fici na Macoch
"Jeden z najlepsich operacnych systemov. spolu s linuxom "
karci opravim ta. pomylil si to. viem clowek sa moze mylit predsa.
"Jeden z najhorsichoperacnych systemov. spolu s windowsom "