Ahojte baby... áno baby pretože toto je pre baby otázka idem si vyskúšať ombré hair ale chcem vedieť či si mám nafarbiť celú hlavu. a potom zosvetliť blond končeky, alebo mám nechať tak ako mám teraz ( nafarbené na hnedo s 2cm odrastom :/ ) a ten zo
Určite nie odrast zosvetliť, keď už tak konce vyzerajú lepšie. A aby to vyzeralo prirodzene tak by si mala mať na vrchu tmavšie vlasy ako na spodku a nie opačne.
áááále nie ty si nepochopila alebo som to na píp napísala ... nechcem zosvetliť odrast....chcem vedieť že či si mám nafarbiť nanovo celééé vlasy a potom zosvetliť končeky, či to tak chytí... alebo to nechať tak... a tak zosvetliť som to na píp napísala .. tak oprava
"Nafarbiť nanovo celééé vlasy a potom zosvetliť končeky, alebo to nechať tak... a tak zosvetliť lebo neviem že keď si dám farbu na celú hlavu či mi ju to potom aj zosvetlí hneď ...
@normane ... tvoje komentáre si už nemienim brať k srdcu... ku každému fóru máš nejaké poznámky ktoré sú úplne od témy... takže dík za účasť. Potrebujem radu nie rozkaz. ,
@tasha142 jáj tak to myslím že si nemusíš farbiť celé vlasy to by bolo zbytočné, a zbytočne by si ich namáhala najskôr zafarbením a potom ešte zosvetlením
@normane Ej k*rva, aké ťažké reči od niekoho kto ani fotku nemá.... ách nebesá... ja možem byť šeredná, ale ty si j*bnutá, sorry že to takto napíšem ale hold úprimnosť, mala by si porozmýšlať prečo sa vlastne zapájaš do všetkých fór a pod., keď to čo tam píšeš nie je vôbec k téme a nikto na to nieje zvedavý ... ale čo už ... maj sa krásne
@luc.ka hej mám kučeravé vlasy, každý do iného smeru takže idem na to sama.. a uvidím čo sa stane... hádam nič strašné
@normane Sorry ale celý svet sa netočí okolo teba, takže či ťa sledujem? Nie nesledujem, prepáč, nemám to za potreby, ale viem že si mimo realitu... ako to viem? Keď čítam akékoľvek fórum či moje alebo iné, vždy sú tam komenty od teba, a vždy stoja za holýý Johnson... takže je mi jedno či si muž, žena, či si myslíš že som šeredná, retardovaná, blbá ... je to síce tvoja vec, ale mohol by si sa zamyslieť sám nad sebou...
@tasha142 Ešte čo nezaperlíš ty pani šeredná, blbá a ešte aj ujebaná? Ja viem, že celý život sa točí kolem teba, ale tak čo ja s tým? Ja sa nad sebou zamýšľam často...ale nad tvojou blbosťou častejšie OMBRĚEĚĚĚĚĚEĚĚĚĚĚĚ Mysli na mňa u kaderníka
@ssnehulienka Ja zase nerozumiem tomu, načo reagujete na otázky, ak nemáte odpovede, ja som povedala že ten odrast mi nieje vidno... farbu mám takú istú ako svoje vlasy, jediný dôvod prečo som si nafarbila vlasy na takú istú ako mám svoje, je to že pred rokom som mala červené, teraz postupným farbením mám znova svoju farbu, takže ten odrast nie je vidno ak mi lupou neškúliš po hlave.... Tak preto... A čo že je to "trend" mňa nezaujíma či to má milión ďalších báb, nech si to pre mňa za mňa dajú na hlavu aj orangutany, jednoducho to chcem. Čierny kostým je trendom už celé storočie tak prečo nie?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
"Nafarbiť nanovo celééé vlasy a potom zosvetliť končeky, alebo to nechať tak... a tak zosvetliť lebo neviem že keď si dám farbu na celú hlavu či mi ju to potom aj zosvetlí hneď ...
akože páči sa mi ombre, ale podľa mňa to má zmysel, ak máš svoju farbu, a spodok buď zosvetlíš alebo zafarbíš.
no a hlavne by som toto asi zverila kaderníčke pokým nemáš kučeravé vlasy, kde sa prípadné omyly ľahko stratia
@normane Sorry ale celý svet sa netočí okolo teba, takže či ťa sledujem? Nie nesledujem, prepáč, nemám to za potreby, ale viem že si mimo realitu... ako to viem? Keď čítam akékoľvek fórum či moje alebo iné, vždy sú tam komenty od teba, a vždy stoja za holýý Johnson... takže je mi jedno či si muž, žena, či si myslíš že som šeredná, retardovaná, blbá ... je to síce tvoja vec, ale mohol by si sa zamyslieť sám nad sebou...
s kučeravými v pohode. kamoška si vyčarovala veľmi podarené
na henten asociálny zjav nereaguj, nemá život, kamarátov, ženu, chlapa, ani nič, čo by mu robilo radosť v jeho rozumovo-emočnej prázdnote