neviem povedat uz som sa dlho neucila ale ak sa ucim tak rozhodne hudba inak sa sustredim nato ze ci nieje ten plagat nad mojou postelou nalepeny sikmo hudba musi byt
@complicatedperson len u mňa je ten problém, že hudba, ktorá najviac podnecuje moju fantáziu, patrí do oblasti, ktorej sa venujem na ročníkovú prácu... čiže namiesto písania len fantazírujem ako debil.
(upozorňujem, že video je extrémne násilné, masochistické a prístupné až od 18 rokov... ak nemáte žalúdok, nepozerajte)
proste spravím jedno veľké hovno. a to mi hrá už niekoľko dní vkuse.
@grietusha kvôli tomu, že si mi predtým o tom videu nadšene rozprávala, som si musela odtrpieť tie elektrinické časti, lebo som sa bála an to pozrieť a posunúť niekam, kde som čakala, že to už také elektronické nebolo
A hrozne ma iritovalo, že v tom bolo dokonale počuť, že je to americké
@griet ale to som ešte chcela, že v starších zámorských oných to tak nie je počuť, ale tie novšie, dakedy mi to dosť vadí (dakedy nie, a záleží aj ako čo, každopádne je to tam počuť
ale to ja neviem, čo tam vtedy s ním čo robilo, ale ja som na podobné bľaky zvyknutá z pesničkiek, kde nikoho na kusy netrhajú... ale veď tam bľačí každú chvíľu, nie?
Čo sa týka toho učenia... Tak napr. keď sa učím slovíčka z francúzštiny alebo počítam matiku, tak mi hudba nevadí. Ale keď sa učím na iné predmety, tak musím mať v izbe ticho a musím byť sama.
Pri učení mi určite hudba nepomáha, musím mať absolútny pokoj aby som sa sústredil a hlavne rýchlo poučil a nie maturoval pri učení ako väčšina čo po pri tom počúva hudbu a aj výsledky majú na prd priemerné.
Inak hudba OK pri všetkých ostatných činnostiach mi neprekáža okrem školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a pospevujem si do toho učivo
takže keď si pustím napríklad NIN (ako teraz...) alebo niečo podobne ladené, tak sa mi fantázia rozbehne na plné obrátky a nedá sa to ubrzdiť.
keď si pustím jazz alebo nejaký fusion jazz alebo niečo, čo poznám naspamäť, tak si len pohmkávam, ale sústredím sa úplne v pohode.
NIN - Happiness In Slavery
a
The Velvet Underground - Venus In Furs
tak sa fakt nesústredím na nič
Moja vrcholná činnosť vyžadujúca sústredenie je lakovanie nechtov, a k tomu hudbu musím mať.
ja napr ked si ustím čo ja viem Coldplay tak to uspáva.. sú to pekné pesničky ale niekedy uspávajú
(upozorňujem, že video je extrémne násilné, masochistické a prístupné až od 18 rokov... ak nemáte žalúdok, nepozerajte)
proste spravím jedno veľké hovno. a to mi hrá už niekoľko dní vkuse.
jedna pesnička a stále si ju musím púšťať a ked zapnem púšťam si ju celý deň ..a už sa toho vela nenaučím
A hrozne ma iritovalo, že v tom bolo dokonale počuť, že je to americké
teda, mne nejak hudba zo zámoria nevadí, takže mi to je jedno. zo zámoria ku mne prišli the velvet underground a jazz, neopovážila by som sa frflať
a videla si, jak sa mu tie ihli zapichli hlllllllllllllboko do rúk? wuáááá
ihly
či mi to len pripomína?
Nightwish má fajn pesničky
Hovorím, že som sa bála pozerať.. videla som len asi 20 posledných sekúnd
Ale keď sme pri tom, očúvaj tuto to intro, síce nerozumiem, čo tam kecá, aleto nie je podstatné, zaujímavá tam je tá cirkulárka či čo to je
jáj teraz ma to chytilo moc dobrý song zas sa nebudem môcť sústrediť kedy dokončím tú úlohu?
niečo pre mňa! (ale to som ti už predsa vysvetľovala )
jáááj, ta pasáž, kde bľačal.... to ho tam akurát už trhalo a týralo úplne najviac, preto to tam počuť. výborná pasáž
ale to ja neviem, čo tam vtedy s ním čo robilo, ale ja som na podobné bľaky zvyknutá z pesničkiek, kde nikoho na kusy netrhajú... ale veď tam bľačí každú chvíľu, nie?
Aj ja by som sa mohla už začať učiť. :/
nie - pri učení
Inak hudba OK pri všetkých ostatných činnostiach mi neprekáža okrem školy.