ako sa prehadzuju rychlosti v aute chcem postup.......ja som to zabudla a neska nam to vysvetloval .........dupnut na spojku zaradit pustit spojku a pridat plin ci jako ?
ale aby si vedela ako preraduju ti nezaciatocnici:
dupnu na spojku a par milisekund na to zacianju preradovat, potom pravou nohou zoslapnu plynovy pedal a takmer okamzite pustaju spojku... ale upozornuje mze takmer okamzite lebo iank to zdochne
a profi kjazda do zakrut je taka ze ides povedzme na 4tke vyturujes to trochu, podradis na tri, strhnes volant vlavo (Ak je zakruta vlavo) zatiahnes rucnu brzdu, ked si 90° vzhladom na povodny smer, povolis rucnu brzdu, stlacis plynovy pedal na podlahu a vyrovnas volant...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale aby si vedela ako preraduju ti nezaciatocnici:
dupnu na spojku a par milisekund na to zacianju preradovat, potom pravou nohou zoslapnu plynovy pedal a takmer okamzite pustaju spojku... ale upozornuje mze takmer okamzite lebo iank to zdochne
a profi kjazda do zakrut je taka ze ides povedzme na 4tke vyturujes to trochu, podradis na tri, strhnes volant vlavo (Ak je zakruta vlavo) zatiahnes rucnu brzdu, ked si 90° vzhladom na povodny smer, povolis rucnu brzdu, stlacis plynovy pedal na podlahu a vyrovnas volant...
Prajem uspesne zabitie seba sa
no..sice ma autoskola caka az za par rokov, ale z toho co ste napisali, by som pochopila