Ahojte, rád by msom schudol cez tieto prázdniny ale neviem či to budem robiť správne.. Ja to plánujem tak , že jesť moc nebudem a bduem ktomu ešte cvičiť... lebo asi pred 2 rokmi , som tiež takto cez leto cvičil a skoro nič som nejedol a pekne som schudol
@frodo2 To ti odporúčam niekedy som robil to isté čo ty že som neraňajkoval ale schudnúť mi to nepomohlo ale keď sa potrošku riadne naraňajkuješ, naobeduješ a navečeriaš + pridáš pohyb určite schudneš
@frodo2 schudol si, ale azse potrebujes schudnut? stavim sa, ze si drzal dietu len cez leto a potom si zral ako bessny ... musis jest, inak ako spominaju ludia, sa ti spomali metabolizmus a jojo efekt ako vysity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Keď nechceš počúvať rady skúsenejších
Schudol si ale zjavne to je ohovne keď potrebuješ zase schudnúť.
Skús jesť málo a častejšie a čo najviac sa hýbať , ale neskonči na jeseň , rob to tak celý rok a nemusíš toto riešiť.
diety su nahovno
ja som tiez zacala jest pravidelne a k tomu este aj cvicim a schudla som uz 3 kila
volá sa to "džou-džou eifekt"
Ale strašne si tým spomalíš metabolizmus. A keď potom začneš jesť "normálne", hneď budeš mať všetko naspäť. Ja som zase živým príkladom tohoto.