táákže rád by som si kúpil kabát.. stojí okolo 60-70 €.. a mama povedala aby som sa spýtal fotra či mi dá (eurá).. ták mohli by ste mi napísať nejaké slová po ktorých by bola väčšia šanca, že mi ich dá.. lebo môj otec nerád dáva t
oci, potrebujem si vybrať kabát...čo som pozeral, tak jeden bol za 240 evri taký fest pekný, ale to sa mi zdal drahý...a potom tam bol jeden za 100, tak si vravím že ten by mohol byť fajn...tak neviem...ale ešte som našiel jeden taký za 80, len ani na ten nemám, neprispel by si mi? (a)
...a keď ti povie, že ti dá len šesťdesiat, stále si v pluse, nie?
ja ti neviem. Nechcem byť sprostý ale kabát by som si za tú sumu nekúpil. 60-70€ sú už slušné peniaze ale na kabát málo a bál by som sa že bude veľmi nekvalitný za tie peniaze
ou, kebyže ja poviem rodičom, že chcem niečo na oblečenie nad 25€, tak ma zaživa zoderú z kože, obesia a spália!!! Aj to pri 15 € musím vysvetľovať, ako strááááášne to potrebujem...
hlavne si nekúp iba nejaké predražené polyesterové hovno, v ktorom ti bude zima, ale kvalitný kabát, v ktorom ti nebude zima a vydrží roky. a vlastne skús mu toto povedať
Nazvite ma rozmaznaným deckom, ktoré v živote nezarobilo cent, ale ide o KABÁT. Kabát. Nechceš diaľkovo ovládaný pozlátený hriankovač s GPS a vstavaným prehrávačom videa, kabát je úplne normálna požiadavka a nutnosť. Pokiaľ nevlastníš dva ďalšie a neplatíte hypotéku na pol ulice, nevidím dôvod, prečo by ti na kabát nedali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...a keď ti povie, že ti dá len šesťdesiat, stále si v pluse, nie?
ale kabaty sa zvyknu pohybovat v takejto cenovej relacii, povedz im ze je to dlhodoba investicia kedze to budes nosit cely rok
(ja som musela slubit 3 roky a teraz v nom mrznem O__o)
a ludia co radia 14rocnemu nech si kupi kabat co mu vydrzi dlhe roky tiez neviem cim rozmyslaju o__O
drahy a fakt kvalitny kabat nech si kupuje vo veku ked z neho nevyrastie do najblizsej zimy
Ja sa tu pozastavujem nad tým, prečo by rodičia nedali decku na kabát, keď to je potrebná vec a úplne normálna požiadavka.
A priveľa to nie je, nikdy som nemala kabát nad 90 a pod 70 €, ale vo väčšine obchodov by mu to nestačilo.
a neviem ci to nie je vela ked sa tu spominal aj polyester nejaky a vselico ine, neviem co presne myslia