Pissing je na mojom todo liste, ale zatial to ziadna moja priatelka nechcela skusit. Kazdopadne ak by sa mi to nepacilo a partnerka by ma k tomu nutila, tak by som ju velmi rychlo poslal do pice.
@carpathian vzhladom na to cim sem furt prispieva mi pride nie zrovna sympaticky, proste creep
nvm ako ja nie som fanusicka takychto praktik ale tak ked sa niekomu paci, whatever jeho vec, len som to okomentovala
@attis dosť by ma to pobavilo kedže mám velký zmysel pre humor hh ale určite by sme v tomto probléme našli spoločné stanovisko aby sme boli obaja spokojní aj keby to malo byť skôr niečo iné ako cikanie
@attis tým som samozrejme nechcel poukázať na nič horšie alebo podobného charakteru ! len tolko že aj určitá dávka úchylnosti patrí alebo by mala do zdravšieho vzťahu ( poukazuje na otvorenú mysel a nekonzervatívnosť ) ... samozrejme som tým nemyslel žiadne iné stupne konkretne tejto úchylky !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Stúpol ti zase lvl creepiness.
však to je normálna a prehnane tabuizovaná otázka.
nvm ako ja nie som fanusicka takychto praktik ale tak ked sa niekomu paci, whatever jeho vec, len som to okomentovala
@carpathian
toto je otazka len pre chlapa
myslim si, ze by si sa mal presunut na nejaku inu stranku
ty mas rad ked si oscany? Co hovoris na ranny moc?
od teba by som sa nechal ocikať :-S