ako sa mam zbavit farby na rukach? farbila som spolubyvajucej vlasy a toto mi ostalo. neda sa toho zbavit. uz druhy den ziadna zmena. skusala som to drhnut, nepomahal ani acetonovy odlakovac. neviete niekto co s tym?
ako ja vacsinou nepouživam rukavice, lebo sa mi s nimi chujovo robi (farbim si vlasy sama), bud niekde objavim tie chirurgicke, co maju aj csi alebo nic... ale hned to zislo
preto su pri farbe balene rukavice...inak neviem poradit...alebo...skusala si krem? lebo mne ked zostane po farbeni vlasov flak...tak natriem kremom a "stiahnem" vreckovkou/tamponom odlicovacim...
@sandy114 ja tiez malokedy pouzivam rukavice. zle sa mi s nimi farbi. ale vzdy to slo v pohode dole. len toto neviem co je za odolna farba, nechcelo to ist s nicim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(a že henna bez rukavíc babre prsty )
A nejaké liehové rozpúšťadlo? Benzín?
TO som bol este maly !
@mielikki take nemam poruke. to som este nevyskusala. ale ak to neslo s acetonom..
Ale no, možno ešte nejaký ocot alebo citrón by trocha mohol pomôcť.
skús 3x hádať načo dávajú ku farbám na vlasy aj rukavice
@tommyhot heh. zaciatkom januara skusky..
@athelasil skusala, nejde
napadol mi už jedine chemický peeling, čo sa robí u kožnej, aj keď to je bežne na pleť, ale možno by ti to dala...