vy chlapy ste naozaj čudné zvieratká! uznávam život bez vás by bola riadna nuda, ale kto do čerta sa má vo vás vyznať! keď chcem trocha voľnosti - tak je zle, keď poviem svoj názor - tak je zle, vlastne všetko čo urobím je zle. Ale čo na tom, hlavná vec ž
Normálny chalan? normalny chalan pre nas by bola...baba, vazne! lebo je taka ako my. Nemam rada nazory alebo otazky "ako sa mame vo vas vyznat", my sa nevyzname v chalanoch a oni sa nevyznaju v nas! tak to vzdy bolo aj bude. Sme stvoreny tak, aby sme boli kazdy iny, preto nas pritahuju chalani, lebo protiklady sa pritahuju. A dievca verzus chalan je protiklad...tot vsetko...
neviem, co si predstavujes pod pojmom "normalny chalan". Krasneho svalnateho sportovca? Chlapa so zmyslom pre humor a romantiku? Alebo posteloveho boha? To ked specifikujes, tak ti rad poviem, preco takeho nemozes najst...
Nájsť niekoho, kto je vyšportovaný, pekný, so smyslom pre humor, so smyslom pre romantiku, a niekoho kto ťa bude mať nadovšetko rád nie je problém. Problém je len v tom aby sa tý všetci chlapci nestretli....
Je to otrepané klišé ale u mňa to tak platí, nepozerám sa len na vonkajšiu stránku. Ja nepotrebujem ani vyšportovaného a ani boha v posteli - čo by som sním preboh robila?! Musí ma zaujať jeho osobnosť, ak je zvedavý, hľadá odpovede a je sám sebou to je len veľké plus. Hlavné je aby ma vedel rešpektvať ako rovnocenného partnera toť vše
ahoj Lilatica a zamyslela si sa, ze to moze byt aj opacne, ze to iste si mozme mysliet aj my, chalani, ze aj opacne to tak moze byt. Ked nieco spravime mi, tak to nie je dobre, lebo to nie je po vasom napriklad a kopec ineho. Ale tak ked chces najst toho spravneho, tak to chce len trpezlivost a hladat, urcite sa taky nadej a taky aj existuje, len treba si pockat a skusat
možno behá za mojím nickom ten, koho hľadáš. hlavne nebuď náročná. možno som to ja, možno nie. záleží na tebe. ide o to, ci sa skutocne zalúbiš a nie ze ťa len priťahuje a taktiež o to uvedomiť si, ci s ním chceś ziť v radosti i trápeniach.
Smutny --- nooo náročná nie som aspoň myslím --- ak je náročnosť chcieť niekoho kto ma chytí za ruku keď mi je zle, alebo chcieť niekoho kto sa bude so mnou smiať,rozprávať,mať ma rád atď tak asi som náročná, to sú totiž moje priority, mňa peniaze,krásavec pásavec ani žiadny bezkrký svalovec nazaujíma to sú také zvláštne typy ktoré fakt nemusím - a to niesom žiadna zakomplexovaná šereda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov