ja som si pustil orchid album @kaylee tam su vsetky songy podobne jak ten prvy resp. na ten styl. a najviac ma fascinuje na tom, ze 20 a nieco rocni chalani hentake veci davali...
@mezomus inak neviem, ci si si nekedy skusal hrat veci, co hrava akerfeldt v prechodovkach na spanielke..co ti jebe on tam take veci rube, ze cez 6-7prazcov hra pekne fingerstyle veci, chory debil !!!
a k tej fotke, ten druhy zlava, megajebacisko aj sympatak !: D
hmmm... pôsobí to na mňa tak (tá prvá, druhú som si nepúšťal), že sa to snaží mať atmosféru ako Agalloch, a aj sa to snaží hrať niečo dosť podobné, ale z nejakého dôvodu sa to tomu nedarí, a preto ma to ako celok nudí. ale prakticky ktorýkoľvek moment sám osebe je dobrý (hlavne rytmicky). chýba tomu niečo ako "chrbtica", nejaká jednoznačnejšia melodická/vývojová linka, ktorá by nevznikala tým ako sa dokopy skladajú tie "bočné linky" čo tam sú (lebo celá tá songa je vlastne zložená len z bočných liniek)...
@midnight fuf skoda, ze agalloch zacal existovat trosku neskor ako samotny opeth a su to diametralne odlisne styly, az na tu progresiu..ta melodicka linka tam je ale dostatocne vyrazna len osciluje, v com vidim maximalnu genialitu opethu.. vysvetli mi prosimta tu vetu bocne linky sa skladaju, a to, ze cela songa je z nich zlozena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak sa mi to asi páči, nie?
ale @mezomus zo starsich albumov urcite black rose immortal, alebo demon of the fall, pripadne under the weeping moon, when a dalsich 200skladieb
mam rada videa s obrazkami
a k tej fotke, ten druhy zlava, megajebacisko aj sympatak !: D
a si sa pomylil. si chcel druhy zprava napisat
Ale inak nemám nič proti
ale nie je to môj štýl hudby (ani jedno z uvedených)
Vlastne aj prvé, ale pre mňa nie na také to domáce žuvanie.
cvrkla som si