@nwmsivihonit tak keď ho chceš spraviť cez C++, tak musíš v prvom rade vedieť skurve.ne dobre C++. Ale pochybujem že vieš, lebo keby si vedel tak by ťa to potom napadlo samo. Takže prajem veľa šťastia od základov.
Aj keby si zrovna vytvoril oveľa efektívnejší jazyk, stále by mohol byť absolútne nepoužívaný. lebo jednoducho ľudia už sú naučení tie svoje, stálo by ich veľa úsilia naučiť sa dobre iný jazyk. to sú náklady, ktoré sa nikdy nemusia vrátiť. v tomto nie je zásadný rozdiel medzi normálnymi jazykmi na rozprávanie a týmto.
a inak neviem, ak ťa nejako obmedzujú bežne používané, tak programuj v C alebo Assemblery alebo čo. neviem si predstaviť, ako ťa môže len tak napadnúť si vytvoriť nový jazyk, ak nie si nejaký ultra top programátor. zamysli sa nad tým, prečo ani tí najlepší programátori zvyčajne nerozmýšlajú nad vytvorením nového jazyka.
nemusíš rovno vytvárať vlastný jazyk, pochybujem, že by si lepšie vyriešil všetky tie možnosti, ktoré majú tie aktuálne + sú dlho zaužívané a z veľkej časti debugované ... ak však chceš vytvoriť niečo ako vlastný jazyk, môžeš vytvoriť program, ktorý ti bude niečo programovať napríklad ikonkami ... tie ikonky sú vlastne tvoj programovací jazyk ale normálne sa využíva jazyk, v ktorom si program naprogramoval ... napríklad program Baltík je určený pre mladších aby sa naučili v ňom základ programovania, programujú cez ikonky alebo aj text ale samotný program Baltík je postavený na jazyku C myslím ...alebo napríklad GameMaker, či iné dúfam že chápeš čo mám na mysli snažil som sa to veľmi jednoducho napísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
v prvom rade musis vymysliet jeho nazov. uz mas? ked nie, tak ani nerozmyslaj nad tvorbou
+ nick
tudy cesta nevede
a inak neviem, ak ťa nejako obmedzujú bežne používané, tak programuj v C alebo Assemblery alebo čo. neviem si predstaviť, ako ťa môže len tak napadnúť si vytvoriť nový jazyk, ak nie si nejaký ultra top programátor. zamysli sa nad tým, prečo ani tí najlepší programátori zvyčajne nerozmýšlajú nad vytvorením nového jazyka.
» www.birdz.sk/forum/prosim-po...
-> @5
fuck you then,
Až nápadne mi pripomínaš môjho učiteľa "programovania
(Pán učiteľ, my vieme presne to, čo vy.. nič)