Ako Nabrať ? každý den cvičim ,ale nedary sa my nabrat.cvičim s maximalnimy vahamy čo zdvihnem ,ale naberam len silu v tom som sa podstatne zlepšil ,ale objem nič ,žerem normalnu stravu dokonca som schudol 3 kg za 2 tyždne wtf ?
trening kazdy den si moze dovolit, bud clovek ci cvici fakt dlho a ma take telo, ze mu to dovoluje alebo clovek na dobrom geare tjn. prva chyba (urcite aj ten trening bude shitty)
@trolofon ranajky vajcia/cottage cheese/ryza/ovsene, obed aspon 200g ryze, medzi obedom a vecerou dalsich 200g ryze , vecera 250g tvaroh + 2 banany , objednaj si gainer 3x denne ho pi a ked nepriberes zozeriem kefu ...no ale toto co som napisal ber samozrejme s rezervou, mnozstva som trepol len tak od brucha, ale ked tak nejako budes jest naberies, len neviem kolko vazis, ale vo vseobecnosti jes malo sacharidov, to je dovod preco nevies pribrat, pogogli si
strava je síce dôležitá, suplementy detto pokiaľ sa jedná o trošku vyšší level...ale len do určitého momentu...vo väznici väzni nemajú ani extra stravu 5x denne, ani suplementy a výsledky je vidno...pretože ide o samotné cvičenie...netreba si denne odbiť 3 cviky po 5 sérií a hotovo, treba sa do toho vcítiť, vychutnávať si to, nájsť v cvičení radosť...to je základ budovania tela...
@wayne To hej, aleneviem ako sa volal ten typek, co bol fetak, zavreli ho a v posilke sa brutal vymakal a hral potom aj v nejakom akcnom filme...no, skratka, tak ako tam nabral si myslim, ze bez steroidov vo vazeni, no chance Napriklad tu na birdzi ma typek jeden fotky co ma pokerovanu ruku a hrud...a ani nevyzera extra zeby bral steroidy a bral, si pamatam jak to pisal mozno pred 2 rokmi a to vtedy este na to vobec nevyzeral by si bol prekvapeny kolko ludi to berie, ani na to nevyzeraju, smutne
toto ma vždy udivuje na niektorých deťoch, môže si nájst na nete info o cvičení na kilá, ale on nie, on si bude robit podla seba, stravuje sa pomaly ako modelka, cvičí do toho a ešte sa čuduje, že nepriberá, ba naopak on chudne potom reve na fore ako decko, čo stratilo cumeľ, toto je fakt zúfalosť
@method vo väzení sa len tak hocikto k lepšej strave nedostane, nevraviac o suplementoch...odkiaľ by myslíš vzal nato prostriedky aby si mohol zadovážiť steroidy? iste, niekto to dokáže, ale je to takých 5-10%...opakujem - vo väzení človek sedí zavretý, nemá žiadnu radosť z vecí ktoré má na slobode, a tak sa do posilky doslova teší, na cvičenie sa teší lebo je to jeho možnože aj jediná aktivita...ide o radosť a odhodlanie, nie o steroidy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
k tomu cviceniu...davaj si s tymi vahami pozor aby si si neoddrbal vaziva alebo klby...skus skor cvicit s vlastnou vahou a dlhsiu dobu...
ty mysliš niečo asi na štyl bear rutine ? , golden seria a stale viac opakovany
» kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-rou...
Nemas cvicit kazdy den , lebo treba aj regeneraciu.
Napis sem tu tvoju normalnu stravu.
A neriad sa kokotinami z netu co pisu 100 kilovy kulturisti + nepocuvaj pseudoodbornikov co dokopy spravili 20 klikov za zivot
tak ja už pravidelne cvičim pol roka a zatial my nič neni len stale zvyšujem vahy a objem nič moc
tak ta moja normalna strava je napr.ranajky dva rožky obed kuracie maso s ryžou do plna a večera balik piškot + cca liter mlieka + niečo popri tom
rozky - nic moc
Obed - asi ti niekto vravel ze ked nebudes zrat kazdy den maso tak nenaberies , ale akoze nie je to zly obed.
vecera - hovadina
Desiata a olovrant su kde ?
tak rano moc rád moc nejem aj to meso nejem každy ďen
Strava hrozna-jedno normalne jedlo za den... ranajky 2 rozky-nic, vecera piskoty-nic.
@trolofon a vobec si zdravý?
cvič FB 3x do týždňa alebo si daj spil 4x v ktorom telo precvičíš aspoň 2x za týždeň..
dodržuj
-bielkoviny 2g na 1kg váhy
-sacharidy 5g na 1kg váhy
kura,tvarohy,ryža,vajcia... nejedz čipoviny, nech to ide do kvality.
Sacharidy uprav podľa metabolizmu
Dokonca tu na Slovensku, zavreli 50 kiloveho fetaka a z basy vysiel ako 130 kilove monstrum. Sam priznal, ze vo vazbe fical na steracoch...
Ono ked sa chce zozenie sa vsetko