ked som mal 18 este sme prestavovali dom a so segrou a sesternicami sme si tam zobrali flasu fernetu a cigarety...vypili sme to a zacal som mat uchylne chutky na sesternice
nop tak to si pamätám.. to bola tzv. tyčkovacia chata lebo tolko odpálených a zničených ludí pokope som ešte nevidel.. ja som si odbehol a keď som sa z dola vrátil hore na chatu tak zrazu úplná spúšť čo už no aspon oslávenec bol triezvy a mal čo upratovať
@11 ale potom radím ti opatrne a davaj pozor na všetkých... lebo toho upratovania bude veelmi vela... ale tak stálo to za to a do takej maličkej chatičky nejakých 25 ľudí sa natrepalo to bol rekord pre ňu ale zas skoro som prišiel o gtaru tolko sa toho zničilo a sranda bola potom ako sme nevedeli čo s tyčkou na koberci tak sme ho museli otočiť naopak... ah jaj strašné sniektorými alkoholikmi... ..
Ako dost debilne stavana otazka, lebo kazdy ma predsa 18 len raz, tak asi to malo byt: ako ste oslavili 18. narodeniny? a nie ako ste najblaznivejsie ... ?
Mno a teraz k veci... v Grecku s kamosmi na diske som tancoval pod holym nebom na barovom pulte.
Nooo ja ti radim, aby si si tu oslavu hlavne zapametala narozdiel odo mna....ale to ma potom vsetci utesovali, ze tak to ma byt...ze oslavu 18 si nema nikto pametat...nooo ja nevim... To sme boli na chate...partia ludi ktorych mam rada a poznam ich...ze vraj bolo super...
18 treba oslavit a nie raz... ja sm to oslavil viackrat...raz na chate s jednou partiou,...dalsi den bol infernofest v martine a dalsi den zase chata z druhou partiou a potom uz len par dni pri pive a inych veciach...
moja pamatna 18ka skoncila sem na wc u zachodovej misy ale nakoniec po pol noci som zasa ozilaaaaa, ale bola som riadne zosmiata,ked som sa zabavala so svojim ex, akoby sme boli najlepsi kamarati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neviem si predstaviť krajší darček, ako možnosť niekam vycestovať.
a tento rok nasich napadlo ze by mi mali kupit darcek na 18
Mno a teraz k veci... v Grecku s kamosmi na diske som tancoval pod holym nebom na barovom pulte.