myslím že ak chce mať tvorca v songu poriadne basy, tak mu nič nebráni ich tam dať, čiže nastavovať ekvalizér tak aby mi zvuk skladby "viac vyhovoval" je pre mňa jebať sa tvorcovi do jeho tvorby. ak sa mi zvuk skladby nepáči, tak to buď viem prežiť a pochopiť pôvodný zámer, takže sa mi nakoniec aj tak zapáči, alebo sa mi nepáči celý song. ekvalizér je nástroj na vyrovnávanie odchýliek jednotlivých audiosystémov = reprákov/sluchátiek, tak aby aj napriek ich slabinám song znel čo najviac tak ako bolo zamýšľané, čiže v ideálnom prípade sa s ním pohrám raz pri kúpe nových sluchátok aby som nastavil taký zvuk aký viem že to má mať, a nechám ho tak kým nevymením sluchátka.
Pokiaľ máš kvalitný zdroj/nahrávku zosilovač a repro, tak by namalo byť potreba nič meniť a v pôvodnom znení to bude znieť super, kvalitné repráky odohrajú nízke basy aj bez toho,aby boli vytiahnuté ekvalizérom. Ale aj ja si občas niečo "doladím" ekvalizérom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov