Ferrari Enzo 365km/h. Bol som vtedy ešte malý, ale mám nato krásne spomienky. A pred týždňom sme vyvetrali toto Ferrari znova, ale rozmýšlame kúpiť si čo najrýchlejšie auto do zbierky. Všetky totiž presahujú 300km/h, ale to nám nestačí! Hehehehehe!
@night A ja snáď za to môžem, že môj otec je multimilionár?! Musíš proste písať jebnutý koment, len aby si ma nasral?! Vôbec nemáš šajnu, ako sa myslia zapísané údaje od luxusných áut a okrem všetkých týchto sračiek, ktoré mi tu píšeš, tak kde je kurva napísané, že superbohatý sa nemôže prihlásiť na sociálnu sieť! Myslíš si, že ja poznám iba bohatých ludí?! Myslíš si, že neuznávam mojich kamarátov, zato že sú chudobní?! A zdá sa ti, že len preto, že máme autá ako Ferrari, Lamborghini Rolls Royce alebo zberatelské Bugatti, nemáme Jeep alebo Renault. A predstav si, že máme! Ale napriek tomu máš totálne jebnutú predstavu o mne a celej mojej rodine, asi len kvôli tomu, že závidíš a myslíš si, že všetci top boháči musia byť chuji?! Nemáš to v týchto veciach vôbec jasné, ale teba sa asi ani nič nedá vysvetliť či povedať, takže choď sa pásť na tvoje imaginárne predstavy o snoch alebo jednoducho go fuck yourself, bitch!!!
@tallahassee To auto riadil môj otec, tak čo to tu nikde kurva nechápete. Ja si tu nič nevymýšlam a ja za to nemôžem, že pochádzam z multimilionárskej rodiny. Tak sa uvedom!!! A okremtoho, ak si si napríklad ty vymýšlal v 13-tich nejaké sračky, tak ťa lutujem, ale chápem, lebo doteraz sa s ničím nedokážeš zmieriť, takže takisto go fuck yourself, bitch!
@night Tie káble s elektronikou je nápad jedného starého kamoša, ja som to len napísal. Áno ostatné inzeráty sú moje. A čo? Ty si tomu vážne ani teraz nepochopil, že? Ináč ak sa ti zdá, že si ma urazil slovami multimilionárov synček, tak sa mýliš. Haha, nie si jediný, kto ma tak nazýva. A čo mi v tom bráni predávať rôzne sračky cez net? Mám kamošov, čo sú tiež z milionárskych a multimilionárskych rodín a predávajú tiež kopy sračiek cez net, tak akože tu máš ďalší príklad, že bohatí ludia nie sú všetci rovnakí kokoti ako si myslíš, alebo čo máš za predstavy z médií. Takže zase si to dodrvil, chlapče A ešte raz sa ti vysmejem. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
@etelnair Na teba tu čakám už dlho, lebo viem, že ty napíšeš každému v každej diskusií vždy ten najjeblejší koment, ak ti to niekto neprekoná. Na Birdzi patríš teda k naj chujom a ešte tebe sa musím velmi vysmiať. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
@roman103 tebe by som rozjebal zuby kovovou tycou momentalne lebo si ten prikokoteny typ jedinca ktoremu inac nevysvetlis ani hovno a furt bude jebat svoje
keby si priznal ze si vymyslas kokotiny alebo aspon s tym potichu prestal ked je to kazdemu jasne nikto by ta nespominal a ani sa ti nesmial ale teraz si nadalej len otravny kokot, umri
@etelnair Keby si aspoň priznal, kto si a že závidíš, prestal by som sa s tebou aj hádať. Ale keď máš ešte návrh rozjebať mi zuby ukradnutou kovovou tyčou, ktorú ani nezdvihneš a strkáš si ju do riti, tak v pohode, nekončím.
@etelnair Tá fotka je z netu a netuším, kto to v skutočnosti je, ale ani to si neuvedomíš, že je to takzvaná internetová koláž, takých je na internete niekolko miliónov, lenže ani jeden nedokážeš s tvojim rozumom na nete nájsť, takže ...
@boloabude Vlastne starý model, taký oldtimer. Celkom pekný, ale treba sa o to starať. Ale nepoznám ten typ, ale viem, že niektorí ludia sú vášnivý zberatelia áut a chodia s tým aj na výstavy, ale toto je len tak akokeby investícia. Jediný z rodiny, kto zbieral oldtimery bol dedov bratranec z Nemecka, ale ten už roky žiadne nezbiera a zbierku rozpredal to posledného kúsku. Ale ja osobne by som nemal chuť zbierať takéto autá.
@tallahassee Môj otec je multimilionár, ja som iba multimilionárov synáčik. Roman103 ťa nie len že 2-krát prekukol, ale absolútne zničil. @66 - O tebe vieme všetci, že si chuďák, ale že si multichuďák, tak to si sa prekonal vlastne už sám. Takže dovi ale keďže sú Vianoce, budem sa snažiť zorganizovať ti aj zbierku. No nie je to milé?
@roman103 ako si ma znicil? nauc sa pisat nepise sa chuďák ale chudák .... a toto nema fakt uroven hadat sa tu s dajakym sopliakom ktoremu tu este mlieko tecie po brade chod sa vyplakat do vankusa a daj mi pokoj a uz nejdem na teba reagovat ...
neviem, dosť rýchlo, most memorable bola ale jazda s tuningovým maniakom po meste (čiže namiesto 50km/h asi 130! vrátane zákrut...) už nikdy to nechcem zažiť a už nikdy k nemu do auta nesadnem.
no podme sa dalej precuravat na internete! kto je vacsi magor a kto o kolko porusil maximalnu rychlost a este sa tym pochvalme ze ohrozujeme seba a inych
toto je vážne téma 10-ročných chlapcov na základke asi už sa mi nechce spätne hľadať ten koment, ale 240 na fabii? a že v autoškole ste išli 170 alebo 150? máte sa čím chváliť, sa potom nečudujem, že každý deň zomierajú ľudia na cestách
230 km/h na Audi A6 2.8L Quattro 193 koní maximálna rýchlosť, Škoda Octavia II 1.9TDi 105 koní 195 km/h maximálna rýchlosť, Škoda 125L - cca 155-160 km/h, VW Golf II 1.8i 90 PS 185 km/h, Kia Carens 2.0 CRDi 175 km/h, Tatra 613 Mi Long - 220 km/h, Renault Clio 1.5 DCi 180 km/h a mnoho ďalších
Motorkou Hondou CBR 600 - 240 km/h z NR do TT
ale chystám sa tento rok na rekord v DE je neobmedzená diaľnica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
a keď šoféroval niekto iný, tak okolo 170 .. raz
Smrť je nám vždy nad hlavami ... O.o
Chodí strašne rýchlo....
a v asphalte mam max rychlost 595 km/h
jaaaj, to je clovek
ale pred týždňom som si tak vyšla za dedinu, že sakra, proste už to nad stovku musím dať a skončila som na 130? maybe.
a auto? som žena, čiže veľké sivé
a 240 ale uz presne neviem na ako aute , ale asi to bola fabia 2liter benzin.
za pár hodín sme v noci zbehli košice - poprad (lebo sme chceli ísť na kofolu) - východná (lebo sme sa chceli ísť nažrať) a potom východná - košice
a ked soferoval niekto iny, tak 240 na starom BMWcku, radu si uz nepamatam
takou 180, asi
keby si priznal ze si vymyslas kokotiny alebo aspon s tym potichu prestal ked je to kazdemu jasne nikto by ta nespominal a ani sa ti nesmial ale teraz si nadalej len otravny kokot, umri
Nemám vodičák a asi ani tak skoro neplánujem
nikto tu na mna nemáááá , vieš že nepride zmenááá...
a ked som nesoferoval tak to bolo aj nad 200 samozrejme
ja si robim autoskolu a isla som 80 a mala somv hlave uz smrtonosne scenare D
190 na mojom (mazda 323) Nemecko, smer Salzburg
Ja spolujazdec: Audi A6 na diaľnici z Prahy, 220 km/h tachometrových
Motorkou Hondou CBR 600 - 240 km/h z NR do TT
ale chystám sa tento rok na rekord v DE je neobmedzená diaľnica