Súrne hladám nejakú brigádu od januára najlepsie v BA.Poslala som moj zivotopis asi do tridsiatich spolocnosti.ale ponukli mi prácu v kancelárke, ked som isla na pohovor,tak vtedy som vsimla,ze je to Zepter,ja nechcem urobit pi.u zo starych
@timea91 Zepter to sú ojebávači ako sa patrí. Bol som na takom pohovore. Zo zamestnaneckej zmluvy sa zrazu vykľula živnosť, z fixného príjmu provízia, z práce v kancelárií zas funkcia podomového kreténa, ktorý otravuje ľudí a predáva im hrnce.
@timea91 Keď si hľadáš len brigádu a nie trvalé zamestnanie, tak sa choď zaregistrovať do agentúry INDEX NOSLUŠ - nepotrebuješ nikam posielať svoj životopis. Len prídeš, dáš občiansky, podpíšeš papiere a oni ti budú samy ponúkať brigády. Ja chodím do Call centra a s finančným ohodnotením som dosť spokojná Ak chceš, napíš mi správu.
to je najvačší ojeb, keď ti povedia: však my vam ešte zavoláme - to v preklade znamená že ste super, ale nechceme vás / slušne vás posielame preč (možno tak na 10 % sa ti ozvú)... ja keď som hladal tak som vždy našiel, ale to boli práce skor pre chalanov, napríklad u sťahovákov, prenos zvukotechniky a pracoval som aj na pumpe, ale tam ťa nie nočné zničia... ako poradím tebe - skús ten McDonald, ja by som tam síce nerobil, je tam príliš ruch na mňa, ale čo som počul tak berú naozaj každého, alebo obchodné sieťe - Lidl, Tesco, Jednota a pod..ale to budeš max. iba pri kase alebo dokladať tovar... a máš ešte možnosť brigádnických agentúr ( Inder Nosluš, Plus, P.J Servis a mnohe iné) oni ti síce nájdu prácu, ale moc tam nezarobíš, lebo z toho čo ty zarobíš ti ešte berú - z toho vlastne žijú... Vyskúšaj niečo po známosti, alebo sa proste len zoper s kopou životopisov, povedz si že čo by ťa tu v BA bavilo, a vyber sa niekam...ja som takto pracoval na trvalý v zverimexe, a nebola to zlá práca, ale koli jednej jebnutej vychodniarke som odtial musel odísť, pretože o mne šéfovi hovorila veci ktoré neboli pravda a závidela mi plat, ktorý som mal ja keď som prišiel a ona ho mala taky istý po 6 rokoch čo tam robí ... s inými kolegami som si tam zase sadol, robili sme si z ludí srandu, naučil som sa chytať hady, zajace, po pulte som vždy nechal behať skrečka, skrátka práca ktora ma naozaj napľňala ... joou a ak ťa baví čítať, skús napríklad Martinus, alebo Panta Rhei ..moja drahá napríklad opatruje malé detičky, a dostáva za to tuším neako 4 éčka na hodinu, to nieje vobec zlé, ale bohužial ti neviem poradiť ako sa k tomu dostať, skrátka hladaj, skušaj...a nájdeš - dúfam že som ti aspoň trochu pomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ešte sú tam aj úplne neschopné ženské v pobočke BA 1
nosluš je moja nočná mora.