Proste som sa rozhodla, ze skusim pohladat mojho otca....Neviem ani len kde zacat...vsetko co o nom viem je meno...a ze kde byval tak asi pred 6timi rokmi...nie celu adresu,len obec...Neviete poradit?
Možno by si mohla začať na internete - ten máš stále po ruke a keď budeš mať šťastie nájdeš ho aj na facebooku poprípade nájdeš jeho mail alebo podobne.
Presne to som robila aj ja pred istým časom! A našla som ho apomocou kamaráta a googla... bbolo viac ľudí s takým menom, no intuitívne som si vybrala toho správneho...
A asi som to nemala robiť...
Dobre si to premysli... a porozmýšľaj, či do toho všetkého zatiahnuť mamu alebo nie...
@desiree Mamu by som do toho velmi nerada zatahovala...nebola by z toho velmi nadsena...
@pawlo Ved viem...len si neviem predstavit, zeby som mala zit do konca zivota s tym,ze neviem co s nim je...A on vlastne asi ani nevie, ze my sme v Anglicku...takze aj keby nas chcel najst,tak sa o tom nedozviem...
@chipss obdivujem ludi,ktory sa na to dokazu pozetat takto..a co ak mali tvoji skutocny rodicia vazny dovod na to aby ta opustili?oni ti vobec nechybaju?nikdy si nemyslel na to ze mozno ta lubia aj ked je to takto?ked mas novu rodinu?
@miluskaaa posta pre teba dokaze najst vela ale aj s rodnym listom na slovensku sa da najst... podla rodneho listu najdes bydlisko... potom najdes kam sa prestahoval a ratam stym ze ti poskytnu informacie o nom ak budes mat v ruke list ez je tvojim otcom... cize by som asi zacal tym rodnym listom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ak myslis takeho, co Ta/Vas opustil ako rodinu, tak jedine s pomocou mami a priatelov. Pri najhorsom aj policia...
Proste som sa rozhodla, ze skusim pohladat mojho otca....Neviem ani len kde zacat...vsetko co o nom viem je meno...a ze kde byval tak asi pred 6timi rokmi...nie celu adresu,len obec...Neviete poradit?
Ale k teme: Interpol to isti
@pawlo skusala som na internete uz telefonne zoznamy aj hocico....len som chcela vediet ci nepoznate nejaky online register ludi alebo take nieco...
A asi som to nemala robiť...
Dobre si to premysli... a porozmýšľaj, či do toho všetkého zatiahnuť mamu alebo nie...
Ja osobne za rodinu považujem ľudí ktorý sú zo mnou a ktorý sa o mňa starajú a podobne - a to neznamená že musia byť i biologická rodina
@pawlo Ved viem...len si neviem predstavit, zeby som mala zit do konca zivota s tym,ze neviem co s nim je...A on vlastne asi ani nevie, ze my sme v Anglicku...takze aj keby nas chcel najst,tak sa o tom nedozviem...
Mam rodicov ktory si ma adoptovali a moja rodina su oni.
@miluskaaa posta pre teba dokaze najst vela ale aj s rodnym listom na slovensku sa da najst... podla rodneho listu najdes bydlisko... potom najdes kam sa prestahoval a ratam stym ze ti poskytnu informacie o nom ak budes mat v ruke list ez je tvojim otcom... cize by som asi zacal tym rodnym listom...