Mám naj kamošku,ktorá je radšej u nás ako doma. Moju maminu ma radšej ako vlastnú. ( v skratke: mama uprednostnovala jej sestru a tuto mala na saláme,furt ju len kritizovala, bola ako popoluška,všetko robila atd.)Jej mamina tvrdí, že jej nikdy nič nehovor
prestala si sa s ňou baviť kvôli tomu, že nemá dobrý vzťah s mamou? .. vieš koľko ľudí je na tom horšie? a kamaráti sú na to, aby boli v takýchto chvíľach skôr oporou, nie že ty jej povieš, nech sa ti ozve, keď si dá veci do poriadku..
ja mám moju mamu rada, ale tiež jej nič nehovorím
.. s kamarátkou som sa o tom rozprávala, pochopila ma, "nezavrhla" ma ani nič také..
@sasi2680 nie kvôli tomu, to by som neurobila..ale začala mi klamať,zatajovať veci,prestala sa učiť.. mne povedala inak mame inak, ta mi potom hovorila,že jej dceru taham do problemov.. a pod..
komu veríš jej či jej mame? ... táto veta vyznela dosť zle: ,,Tak som jej napísala,že nech sa mi ozve,keď si dá všetko doporiadku" to ako keby si sa na ňu vykašlala...
sama nemá ujasnené v sebe čo chce ... asi len rozprávať a rozprávať a ked tak ju pošli psychologovi ...
Mm , ako keby som videla seba nie tak dlhý čas vzad...
Ach jaj , každopádne skús pri nej stáť , skús jej dať istotu toho , že niekoho má aj keby klamala , neučila sa , vymýšlala a robila samé pičoviny...
Len ju neposielaj k psychológovi , ten je síce iba na porozprávanie sa , ale každopádne žiaden psychológ sa nevcíti tak , ako človek , ktorý má rád a chce pomôcť , tým to ešte zhorší , takže to nie je riešenie...
A poznámka... Je možno naivná , ale dúfa a aj to je niečo ...
@niklinka Donúť ju povedať Ti, čo sa deje. TY si najlepšia kamarátka a máš na to "právo" (ale akože bez smiechu, myslím to vážne, len to vyznieva divne). Možno zistíš, že sa nič nedeje, iba už je príliš znudená, ale aspoň uvidí u Teba nejaký záujem.
A to s tou mamou - to mi nepríde nejako čudné. Mnoho mladých ľudí sa nie veľmi rado rozpráva so svojimi rodičmi. Kamaráti sú na to asi lepší .. Len musia mať tiež záujem, vieš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja mám moju mamu rada, ale tiež jej nič nehovorím
.. s kamarátkou som sa o tom rozprávala, pochopila ma, "nezavrhla" ma ani nič také..
sama nemá ujasnené v sebe čo chce ... asi len rozprávať a rozprávať a ked tak ju pošli psychologovi ...
Ach jaj , každopádne skús pri nej stáť , skús jej dať istotu toho , že niekoho má aj keby klamala , neučila sa , vymýšlala a robila samé pičoviny...
Len ju neposielaj k psychológovi , ten je síce iba na porozprávanie sa , ale každopádne žiaden psychológ sa nevcíti tak , ako človek , ktorý má rád a chce pomôcť , tým to ešte zhorší , takže to nie je riešenie...
A poznámka... Je možno naivná , ale dúfa a aj to je niečo ...
A to s tou mamou - to mi nepríde nejako čudné. Mnoho mladých ľudí sa nie veľmi rado rozpráva so svojimi rodičmi. Kamaráti sú na to asi lepší .. Len musia mať tiež záujem, vieš..