čo mu šiši? že nechce chodiť s babou ktorú ma rád preto, že nechce od nej dostať kopačky? To vačšiu kravinu som ešte nepočul... ja keď tvrdím istej babe, že ju ľúbim, tak to myslím tak, že by som vymenil celý zvyšok života za aspoň jeden deň s ňou...
Skús ho ešte zavolať von a ak odmietne, tak sa naňho vykašli, asi ťa neľúbi. Len múti vodu...
akoze podla mna ten chlapec nie je normalny a potreboval by asi niejaku pomoc ked povie ze nechce chodit s babou lebo sa boji kopaciek on asi hned chce lasku na cely zivot a ked sa pozriem na tvoj vek tak tu lasku bude hladat dlhsie a kopacky sa raz dostavia a este k tomu ked ti povedal ze ta lubi mi to fakt nesedi....bud si s teba utahuje a mozno aj on sa s niekym stavil alebo nie je v poriadku a treba ist na nho pomaly
dievca, aby si nedopadla ako ja, ze sa na neho tak upnes, ze nebudes ani schopna dat prilezitost niekomu inemu. Ver mi, ze to nie je dobre. Nechce ta? Nevie o co prichadza. Sancu dostal, daj ju teraz niekomu inemu...
hm. zapeklita situace. rada?- asi tolko, čo už bolo povedané. skús s ním ísť ešte von. a potom sa uvidí. vieš, lebo keď o niekom tvrdiš, že ho LÚBIŠ, tak by si dal čokolvek za to, aby si sním mohol byť a vôbec nerozmýšľaš, že či to niekedy skončí, či prídu kopačky alebo nie. proste žiješ pre to, že s ním TERAZ. takže tak. a ja neviem, ale možno on to k Tebe tak úprimne necíti. tie dve slová sa často krát vypovedia pomaly akoby si len hovorila "chcem sa ísť najesť" a pripadá mi, akoby ľudia si prestávali uvedomovať, že za tými pár písmenkami sa skrýva .. tak neuveriteľne veľa.. nie len to,že niekoho vidíš 3krát za mesiac a páči sa Ti, lebo je "zlatý". ale ľúbiš aj jeho dušu.. a to je niekedy ťažšie ako mať rád zovňajšok..
a ak to nepôjde, kašli na neho, viem, bolí to, ale nestojí Ti za to..
vcera som ho volala von ale v ten den nemohol a ze dnes ci nepojde.a on na to ze nemam nanho tlacit ze pojde ked bude chcet on.
lenze ja tu nebudem sto rokov a cakat prave nanho ked sa on zobudi a uvedomi si ze aha tak asi ju mam naozaj rad a kaslem na reci ked nas spolu uvidia vonku.
mas 14 rokov zivot pred sebov preco sa viazat na niekoho kto ti pravdepodobne ani nestoji za to? lasky v tvojom vesku su viac platonicke ako skutocne a bude ich este vela to sa pocudujes laska nemoze byt nieco co pride zo sekundy na sekundu ak sa ti to tak zda je to len mix pocitov ktore teraz prezivas a to vyvolava divny pocit netreba do brat vazne sak sa nejdes vydavat
Fidorka povedz mu, to co si tu písala-ze nemôzes cakať sto rokov.ze jemu by sa tiez nepáčilo keby niekoho lúbil a tá osoba by nechcela robiť podobné ako on.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Skús ho ešte zavolať von a ak odmietne, tak sa naňho vykašli, asi ťa neľúbi. Len múti vodu...
ja neviem .on je taký zvláštny.
von chodí s babami von normálne ale nejak so mnou nie.
Za pokus to stojí tak sa ho to spýtam ,potom dám vedieť ,čo s toho bude .tak to som fakt zvedavá.
on sa sklamal v láske a ...
neviem ale ja ked som sa riadne popalila tak som to chcela skusit znova.
no aj ja si myslim že to nebude láska na celý život ale ...
sak my sme kamosi už 8 rokov.
ale ja som sa stavila len o to že s ním pojdem von nie že s ním pomútim hlavu
ja ho naozaj lúbim.
pomaly ale mne ta trpezlivost pomaly dochadza
sak 5 mesiacov
dievca, aby si nedopadla ako ja, ze sa na neho tak upnes, ze nebudes ani schopna dat prilezitost niekomu inemu. Ver mi, ze to nie je dobre. Nechce ta? Nevie o co prichadza. Sancu dostal, daj ju teraz niekomu inemu...
no ja neviem ja sa snazim nanho nepripnut ale nejak sa mi to nedari.
neviem .nie nema on ma tolko isto co ja ´= )neboj
je to blbe co? Ked mas niekoho rada a on tvoje city neopatuje a ty vies, ze by si mala ist dalej ale nemozes a stale dufas...
Zelam ti vela stastia, budes ho potrebovat.
a ak to nepôjde, kašli na neho, viem, bolí to, ale nestojí Ti za to..
hej je to strasne blbe.
vcera som ho volala von ale v ten den nemohol a ze dnes ci nepojde.a on na to ze nemam nanho tlacit ze pojde ked bude chcet on.
lenze ja tu nebudem sto rokov a cakat prave nanho ked sa on zobudi a uvedomi si ze aha tak asi ju mam naozaj rad a kaslem na reci ked nas spolu uvidia vonku.
veru ,ja sa chcem pohnut ale nejde to.
dakujem velmi pekne
dakujem .ono to boli ale asi to inak ani nepojde.
a s tymi slovickami mas uplnu pravdu!!!
lenze ja lubim jeho ja nie jeho vyzor.ale unho je to asi opacne´= (
no nastastie sa veru vydavat nejdem
´= )
ja sa mu to bojim napisat.
co ak mu to bude jedno a nahneva sa?
viem ze by mi to mohlo byt jedno ale nie je