aha...recovery, dačo mi to vraví, na notebooku mám nálepku: Rescue and recovery. Helps protect your data and recovers in minutes. Create your own recovery discs. : : ...a čo to vlastne je? čo to chráni? disk? po troch rokoch s aneunúvam zisťovať to ani
Recovery point je bod navratu ergo ked sa ti nieco posere v kompe da sa cez tento bod obnovit stav pocitaca pred nehodou.
Priklad:
Recovery point sa ti vytvori 10.6. 2008 o 4 dni sa ti podari nejakym sposobom rozhasit cely PC tak cez recovery point sa tvoj pocitac vrati o 4 dni dozadu ako keby sa nic nestalo...
vau nemám slov , čiže to je to, keď mi dva razy padol pc tak pri písaní, a pri následnom zapnutí sa mi vyhodil vo worde taký stĺp s obnovením toho, čo som ja nestihla uložiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Priklad:
Recovery point sa ti vytvori 10.6. 2008 o 4 dni sa ti podari nejakym sposobom rozhasit cely PC tak cez recovery point sa tvoj pocitac vrati o 4 dni dozadu ako keby sa nic nestalo...
Tak vie niekto o tom niečo?