@lojla@h8u@biancadetolle mama hovorí, že v Hrnčiarovciach poštu majú. Takže - čo tam mám nakoniec napísať? Aj Trnavu? Ja chcem aby mi ten balík prišiel!
@murcatko jasne, napis tam aj Trnavu, aj adresu skoly (co ma inak napada, ze poznam ludi, co si svoje veci nechavaju normalne posielat do skoly, tam im to potom daju...), a ked uz si tak dobre zacal, tak napis aj adresu surodencov, ak mas, aj rodicov, aj starych rodicov, aj cislo obcianskeho, datum narodenia, velkost nohy, zivotnu filozofiu...
@zajko30 tak to je blbost...NIKDY som nevidel ze by niekto posielal list alebo balik a bolo by to vytlacene...zvlast v tomto pripade ked ide o tovar z netu...vzdy to bolo pisane rukou...
vytlacene to byva len ked ide o tu podlhovastu obalku obsahujucu nejaky uradny dokument
@kosmiklove , maš uplnu pravdu, ked píšeš adresu rukou, psč je pod mestom alebo dedinou..
rukov písana vytlačena adresa
adresa
Filip Mayerský Filip Mayerský
Bôrik 145/18 Bôrik 145/18
Žilina 010 01 Žilina
010 01
pošta ma vraj take nariadenie - pravidla kôli snímačom čo rozdelujú listy inač by som to nevedel, mna raz za to dodrbala na pošte za okienkom taka škareda baba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ak sú tak Trnava zvlášť a číslo do políčok.
Veď aj keby to bola dedina s 50 obyvateľmi - na to je to smerové číslo, že tam trafia
Každopádne keď tak ako som spomínala - číslo pred Hrnčiarovce, alebo do políčok.
..ale bolo mi divné, že tam je toho nejak veľa
Hej hej, bohate stačí aj
Meno Priezvisko
Dedinská 15
919 35 Hrnčiarovce nad Parnou
take @murcatko musis zistit, na aku postu chodia listy adresatom z Hrnciaroviec... Ked do Trnavy, tak do Trnavy - to uz neviem... - ale cislo pred nu
Keď majú Hrnčiarovce poštu, tak tam asi PSČ bude, nie?
Istota gulomet
Ty čo stále riešiš!!
Presne to, čo som ti napísala v @7 A určite ti to dójde, neboj!
nie nie, je to tak, ako ti to tuto v @15 povedali
Mimochodom... nečakáš ty náhodou od svojich faniniek nejaký darček keď uverňuješ svoju novú adresu?
Ja posielam každú chvíľku niečo a takto presne by sa to malo písať... okres netreba, základ je predsa PSČ
ak bude písana rukou, PSČ musi byť pod názvom obce.........
filip
vytlacene to byva len ked ide o tu podlhovastu obalku obsahujucu nejaky uradny dokument
rukov písana vytlačena adresa
adresa
Filip Mayerský Filip Mayerský
Bôrik 145/18 Bôrik 145/18
Žilina 010 01 Žilina
010 01
pošta ma vraj take nariadenie - pravidla kôli snímačom čo rozdelujú listy inač by som to nevedel, mna raz za to dodrbala na pošte za okienkom taka škareda baba...
fili
podla mna to neni take dolezite ale ked ta "skareda baba" mala svoje dni tak asi uz musela niekoho zdrbat
Tlačena adresa na listoch šekoch:
Filip Mayerský
Bôrik 145/18
010 01 Žilina
Rukov písana adresa na listoch šekoch:
Filip Mayerský
Bôrik 145/18
Žilina
010 01
filip
a idem do hajan, kôli takej blbosti som už mohol dávno spať, čaute