@etelnair boha tam si chod nadavat mame ane tu mne a len pre tvoju informaciu tie indexi som uz skusal a nefunguje to takze tu nepicuj ty smrad maly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@junkychess ved ale nevravim, ze schvalujem etelnairovu hrubost (two minutes for roughing , ale neviem, preco miki nanho tak vyletel, ked reagoval len na uzivatelku, ktora napisala blbost a od temy uplne. etela navyse potom napisal, ze uz ma radu v @2 a preto nic konstruktivne nepisal, lebo by beztak napisal to iste...a miki sa odvolaval na @1 a hoci mu radili trebars aj v @8 , stale len nadaval a tvaril sa, akoby mu nikto nebol pomohol...
@pubertslatinocelny Hej ?!! A ty co chces byt frajer na zaver boha vsetko je uz uzavrete tak tu na co picujes boha tam chod jebat macky po ulici a daj pokoj !!
@miki0888 no vies tu su takí uzastní ludia ze zakladat taketo temy..clovek to musi brat tak ze sa najdu nejake lamky co zacnu pisat odveci ( brain : off)
@pubertslatinocelny ta baba len tak vyjadrila svoj nazor ze neznasa zlomky . Ale ten chalan nech uz ma kolko chce rokov, ale je to primitiv. (vsimla som si dost for a na kazdom ma nejake primitivne commenty..)
Koniec koncov sa smejem jak nanho miki vyletel ,ale ..dobre mu tak ...
@etelnair .. nadala ta baba niekomu? ze si ju tak zhodil? ..vyjadrila len to ze neznasa zlomky, a aspon trocha to bolo k teme. Ty si vyjadril ze ju jebes . To mi uz pripada ...LOW ,ubohe...
ty kokos chlapec ty si strasne jebnuty, z teba to srsi na vsetky strany ze si blby jak lesenie
tebe keby chceli robit iq test by normalne zistili ze neni co merat a radsej by ti nutricnu hodnotu zmerali
fakt ako, ten kanibal mohol zozrat radsej teba len neviem ci by z toho neosprostel
@junkychess a ty jake kraviny tu tiez vytahujes? ked niekto napise ze jebat zlomky tak je to hrdy clovek s vlastnym nazorom ale ked niekto napise ze jebat dakoho tak to je uz primitiv najvacsieho kalibru
teraz ti poviem ze jebat teba a ber to tak ze som len vyjadril svoj nazor ze ta nemam rad -.-
@junkychess akoze ale dopice, zaujimave ze ona to berie v pohode aj ked ona by bola jedina co by mala pravo do man jebat a ty sa tu rozdrapujes kvoli tomu o__O
akoze ci niekomu ona vynadala ze som ju zhodil? ee, zacal som prvy a nemam pocit ze by to bolo LOW
no pomocou vzorcov ...Equation ..mal by si to mať ..a ked nie tak kašli na to a daj tam normálne len toto / a pokoj bude ja som to tiež nevedela urobiť
@34 oo nieze by ma to nejak zaujimalo . Ale zamysli sa nad sebou prv nez nieco povies a ber na ohlad ze je to kurevsky rozdiel povedat na urcitu VEC ze ju jebe, a na urcitu OSOBU ze ju jebes wake up bro.
@junkychess a este posledna vec, ked ti je to tak proti srsti tak to ber tak ze som jej vynadal preto lebo si dovolila nevyjadrit sa k teme ked to je uz taka posvatna vec -.-
@junkychess@38 preco by? ved niekto povie ze jebe daco co mas ty rada a zda sa ti to uzitocne, ty mu na oplatku povies ze ty teda jebes jeho a vybavene a nie tuto co zacal miki robit dramu z toho jak keby som mu rodinu vyvrazdil
@veroniques NO KEBY SI SI PRECITALA CELU DISKUSIU ZISTILA BY SI ZE JA SOM SA NA TEBA NEVIHOVARAL JA SOM NANHO VYSKOSIL LEN TAK SO SRANDY A ON TO ZOBRAL VAZNE A ZACAL NAMNA PISAT CHUJOVINY TAK SOM LEN VRACAL PALBU
a na 25.strane nájdeš to, čo presne hľadáš - je to vo worde pod názvom "Rovnice" a tam nájdeš aj znak "lomene". V podstate sa takto použije pridané textové pole vo worde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
@miki0888 a ty retard tam mas pomoc v @2 , neviem kolko by ti pomohlo keby som ti napisal to iste ze pouzi ms equation
v @2 nebolo nic o indexoch ale aby si microsoft equations pouzil na to
kokos nechcel by som byt tak sprosty jak ty co tu predvadzas o__O
a inak k diskusii
Miesto toho aby si tu riešil či @etelnair jebe koňa , si si to mohol nájsť na googli alebo čo , ked ani po @1 a @2 niesi schopný fláknuť tam tú čiaru.
akoze ked si uz taka husta tak si vsimni ze to prave hento dievca v @3 sa nevyjadrilo k teme a pisalo co pisalo este predo mnou -.-
@pubertslatinocelny ta baba len tak vyjadrila svoj nazor ze neznasa zlomky . Ale ten chalan nech uz ma kolko chce rokov, ale je to primitiv. (vsimla som si dost for a na kazdom ma nejake primitivne commenty..)
Koniec koncov sa smejem jak nanho miki vyletel ,ale ..dobre mu tak ...
ty kokos chlapec ty si strasne jebnuty, z teba to srsi na vsetky strany ze si blby jak lesenie
tebe keby chceli robit iq test by normalne zistili ze neni co merat a radsej by ti nutricnu hodnotu zmerali
fakt ako, ten kanibal mohol zozrat radsej teba len neviem ci by z toho neosprostel
@junkychess a ty jake kraviny tu tiez vytahujes? ked niekto napise ze jebat zlomky tak je to hrdy clovek s vlastnym nazorom ale ked niekto napise ze jebat dakoho tak to je uz primitiv najvacsieho kalibru
teraz ti poviem ze jebat teba a ber to tak ze som len vyjadril svoj nazor ze ta nemam rad -.-
akoze ci niekomu ona vynadala ze som ju zhodil? ee, zacal som prvy a nemam pocit ze by to bolo LOW
@pubertslatinocelny haluzim sa ,ze sa tu vlastne bavime o ho..e
Raz si dovolím napísať od veci koment a takto to dopadne
Nakoniec všetci jebú všetko a všetkých ... takže zlomková čiara môže ísť do piče ....
Použi jednoducho znak lomené " / "
Našiel som v Google » www.spskralanr.edu.sk/edupage/gaspari...
a na 25.strane nájdeš to, čo presne hľadáš - je to vo worde pod názvom "Rovnice" a tam nájdeš aj znak "lomene". V podstate sa takto použije pridané textové pole vo worde.