Baba skor pochopi ake je to, ale aj tak sa pytam vsetkych. Ako napisat chalanovi, ktoreho nepoznam, ale je mi velmi sympaticky na facebook podla vas? Skor sa na to vykaslem lebo mi to pride hlupe ako by som mala napisat. Ale chcela by som napisat len nec
ja keď som voľakedy balil chalanov, tak to bolo buď v bare a na fb, som napísal nech pride na schôdzku ak ma záujem, z mosta do prosta, chápeš? ..........filip
bolo to ale iba niekoľkokrát, skvôr mňa balili a vypisovali a to som si teda vyberal, to si píš ...
Normálne mu napíš, že je ti sympatický a či by nemal chuť na trochu konverzácie. Prípadne ho niekam pozvi. Nič za to nedáš, ak to nevýjde, tak to nevýjde, ak áno, tak áno. Určite ale nebude hanba keď mu to takto napíšeš
kazdopadne proste napis, proste bud priama, dafuq? chlapi maju dobyjat zenu a zeny maju ulovit chlapa, nie je to tak? aaaa ja netusim, som neandertalec
preco nechce vyzniet, ze ides po nom?...ved ked ho oslovis, ako myslis, ze to bude vyzerat? ..ze ahoj, nahodou som natrafila na tvoj FB, nepojdeme von?
@uspavanocka hm, čo ja viem. nie, že by sa to ku college freshman až tak hodilo, ale nedá sa ani povedať, že by týmto evidentne prevzatým generovaným mémom netrafil klinec po hlavičke
nájdi si nejaký trápny dôvod prečo mu musíš napísať,napr. sorry nebola som v škole včera čo ste robili na hodine alebo podobnú kravinu a potom od toho odvíjaj ďalej konverzáciu..ak bude mať záujem tak to uvidíš a spýtaj sa ho či nechce ísť von..v každom prípade..to sa mi ešte asi nestalo aby mňa musela baba volať von
@interrupcio no mne je to jedno ako ti to pripada, ja ked sa nudim na pc a natrafim na nejaku holku na fb a je z mojho okolia , tak preco jej nenapisat a uz som si takto nasiel zopar kamosiek, a dobrych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
bolo to ale iba niekoľkokrát, skvôr mňa balili a vypisovali a to som si teda vyberal, to si píš ...
veru nie, opustil som svetské radovánky, lebo choroba človeka naučí si vážiť život a Toho, kto ťa stvoril .......
nebyť tejto smutnej udalosti, môj život by som upísal Satanovi v pekle horúcom .........filip
nie, nie, môj zlatý, srdiečko ma kvári a neda spať ........filip
kazdopadne proste napis, proste bud priama, dafuq? chlapi maju dobyjat zenu a zeny maju ulovit chlapa, nie je to tak? aaaa ja netusim, som neandertalec
Lol dafuq