je tu jeden zaručený spôsob - musíš vedieť viac ako on ak je to v pohode učitel, tak to vezme tak, že je rád, ale neboj sa naserie ho to, a ak je to pako, tak budeš mať zábavu v škole - tomu ver
ked ti daco povie aty budes ma na vsetko stale daky argument nasa profka to neznasa...daco povie a niekto to rozvinie a vznikne celo triedna hadka proti profke a ta to radsej vzda a je tich
ked mu das najavo, ze ta jeho predmet nezaujima... ja to tiez davam najavo, no nechtiac.. a fakt to ma taky ucinok... mam za sebou niekolko gul a dlhe srdcervuce kazne profky o tom, ze taku lahostajnu a drzu ziacku este nemala.. hmm .. a pritom ja som to ani nerobila naschval.. no ked ma raz rustinanezaujala, ta sa hadam ztoho nepokockujem.. maturovat z toho nechcem ... takze ak mas dostatocne flegnaticku povahu, tak sa ti to podari bez tazkosti
vies co to ti radsej neprezradim ale ked chcem tak naserem profakov ze ledva dychcia ale na kamosa nemam ten co daval na strednej sme sa cela trieda drhli smiechom a profka co bola najvacsia pohroma skoly nemala slov a dychu
nasa trieda nasere snad kazdeho ucitela polovica odchadza so slzami v ociach z nasej triedy. len malokto si vie u nas spravit respekt...takze my to uz mame v krvi
kks..toto su temy...ščul som dopisala koment k diskusie čo robit cez hodinu teraz toto...o moj božee ...no nam učitelia hovorili že najviac zo všetkeho neznašaju klamstvo...tak asi stači len oklamat a bude dost nasrany
Si normálny? Cielene nasrať učiteľa?? však rozmýšľaj.... on môže všetko- ty nemôžeš nič.... Sa uvedom preboha.. ale keď nie.. tak rob hocičo proti školskému poriadku
neviem, ako je to mozne, ale v piatok tretiu hodinu ma nasa matikarka s nami chemiu, a v ten cas je cela zmagorena. pletie si oxidy s inymi prvkami, vymysla vskutku originalne nazvy niektorych zlucenin a ak zacne pisat na tabulu, mozte ocakavat more chyb a tvrdiek cela trieda sa ide usulat od smiechu. potom jej lepsi ziaci zacnu rozpravat do vykladu a zacnu jej navrhovat nove riesenia, az kym ucke neprasknu nervy a neda nam robotu z ucebnice (ale dovtedy si poriadne uzijeme)
ked ho nejakym sposobom nachytas tak,ze bude o nejakom fakte presvedceny,ale ty budes mat na tu vec uplne iny nazor a nakoniec vyplymie z toho ze ty si mal/a pravdu a on sa mylil...a bude si musiet priznat omyl v tomto sa pri uciteloch doslova vyzivam obcas
Presne ančo ansierať profáka vonkoncom je jediný čotimože dost zneprijemniť život alebo ti može dost pomoct....takže tak... ale take evci čo som robil na základke natabulu som zahkol mapu ale na uplny koniec držiaku tabula ostala dole a ked učitel zdvihol tabulu mapa spravila bum a na strednej....fuu tak tam nasierame tak učitela...že ked niečo vysvetluje tak sa robíš že enchápeš a pítaš sa uplne primitivne otázky
No a na zakladke nás katechetka učila chemiu a som mal schemie za 1 a som sa snou pohadal že boch neexistuje tak bola nakonci 4 XD aj to mi dala pri odpovedi co mi rozhodovala medzi 4 a 5 mi dala 4 a to len preto lebo som povedal oo bože pomož mi XD
No u nás sa na strednej telocvikár, ktorý phdr nevidel ani z okna autobusu nasral, keď počul, že cez prestávku bol v šatni spomínaný v bezpredmetnom kontexte typu "a on ... ..." (samozrejme on ako učiteľ), došiel do šatne a hovoril "To už nechcem počuť, že on, to čo je toto?" ... Ja som len čumel, ale somár spolužiak čo to vravel sa ešte začal ospravedlňovať
@28 prečo mimo školy? Keď to nahral v škole a skompromitoval a zdiskreditoval tak profesora i meno školy tak dostal 2 zo správania. A to mu hrozili až vylučenim zo školy...
Ako najlepšie nasereš učiteľa? Keď si múdrejší v danej problematike, než on sám Stalo sa mi to už viac krát... taktiež je dobré ho neustále na hodine poučovať a dobre ho strápniť pred kolektívom, že to on nevie
Sak to je strasne lahke jak o nasrat hocijak hocico mu povies a hotovo!Ale skor mi luto toho ucitela comu ho chces tak nasrat?Co ti zrobil ja byt ucitelom ta sicke dzeci potrepem jake su dneska drze ale fakt aj ja ale i tak
ja som boal cely minuly tyzden za skolow a ucitelka ma take nervy ze mi uz vylepit isla.. a ze mam aj z dvoma kamosmi 2 zo sprawania.. ale co.. jebat ju...
@58 a este +k tomu aby nebolo malo, tiez jeden z kamaratow co bow za skolow sme spolu sedeli na zemepise a ja som mu isla ukazat tabak co som mala v takom saciku, a ucitelka ze jej to ma dat on to rychlo hodil to lavice a hovorily sme ze nist nemame, tak potom sa nasrala a powedala ze mame 2zo sprawania obi dvaja.. swina si myslela ze je to ganja... to by som si do skoly asi nedonisla ale tak ucitelky... nekomentujem =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Keby na výške naštvem profku, tak ma môže vyhodiť z hodiny a nemusí ma nechať prejsť a nikto jej nedokáže opak.
suhlasim.. co najviac moze nasrat ucitela je klud ziaka
veď nikde neni nejako dokázané že fakt existoval tak čo
prof.- No povedz mi, akú by si si dal známku?
Miro - Nie, to je vaša práca
prof.- dlhý príhovor o tom, že sa pýta preto, lebo majú vychovávat ziakov ksebakritike atd.
prof.- No tak, Miro, mohol by si mi prosím ťa povedať, akú by si si dal známku?
Miro - Nie (zobral zošit a šiel si sadnúť)
prof.- (s krikom) Pod naspat! . a dáálsi dlhy prihovor o tom ak je miro nevychovany
..
Za to 2 zo správania? By som šiel za riaditeľom a by som si s ním krásne pokecal ... Ako môže dať dvojku zo správania za niečo čo ide mimo školy?
ale neodporucam.. schytas poznámky budes mat pokarhanie 2-ku zo spravania+ta bude furt vyvolavat a ked nebudes nauceny da ti 5ku
No u nás sa na strednej telocvikár, ktorý phdr nevidel ani z okna autobusu nasral, keď počul, že cez prestávku bol v šatni spomínaný v bezpredmetnom kontexte typu "a on ... ..." (samozrejme on ako učiteľ), došiel do šatne a hovoril "To už nechcem počuť, že on, to čo je toto?" ... Ja som len čumel, ale somár spolužiak čo to vravel sa ešte začal ospravedlňovať
Tak ako toto je brutálne moc ... Také malo letieť zo školy rovno oknom ak to fakt na základe toho posudzovala ...
ziak: pani profesorka uz budem ticho
prof: som rada
ziak: prvy april
Hm takto ... O čom to bolo? Ako mu dokázali, že to bol on?
Mňa nejaké meno školy neserie, to teraz keď na net zavesíš aké máte v škole napr hnusné špinavé hajzle tak dostaneš 2 zo správania?
áno je to tak.
to ste mali vidieť ten jeho ksicht a hnev....ja som sa pobavila
A nie aby vyhodili učiteľa, oni dajú žiakovi dvojku, sa sami zdiskreditovali, idioti
By som z toho ešte o to väčšie haló urobil, že mňa za to potrestali
Chces to naozaj vediet, postav sa pred neho, a povedz ze je kokot. Stav sa ze ho tym naseres.
Fúha, ty si hrdinka ...
Ty nenosíš do školy ganju? To je aké loserské ...
Hej hej, cigy sú super, lacné, zdravé, cool ...
Cigarety sú skôr znamením pokroku kapitalizmu ...
Alebo ako spoločnosti predávajú hovno za veľké prachy
Nie každý je tak vyrovnaná osobnosť ako Ty, a nie každý sa dokáže nenudiť ako Ty.
Hej a cigarety sú dokonalou zábavou keď sa človek nudí ...
To je to, na čo som narážal v inej diskusií. Nikdy si to nevyskúšal a tak nemôžeš posudzovať. Teda môžeš, ale nemá to žiadnu mienkotvornú hodnotu.
Napr. pre mňa je to ideálna zábava približujúca moju myseľ až do stavov eufórie.