Na mojom účte na facebooku mi nejdu zobraziť fotky skúšala som to aj cez mozillu a ani tam mi to nešlo...na druhých počítačoch mi to ide tak myslím že je chyba v tom mojom možno mám zlé nastavenie alebo nemám nejaký program neviem nevyznám sa absolutne a
@tinks to čo napísal smajdalf dosť pravdepodobne nijak nesúvisí s tvojim problémom, to je takpovediac informatické vyjadrenie výroku "používateľ je blbec". a nie je podľa mňa na mieste, síce ten problém čo máš s rozlíšením nijako nesúvisí, ale to že sa napriek tomu pýtaš "ako nastaviť iné rozlíšenie" imho nie je na taký výrok dostatočný dôvod...
btw divný problém, napadá ma jedna vec, ale nie som si istý, vieš čo sprav? otvor si notepad (poznámkový blok), daj Súbor -> Otvoriť, preklikaj sa do C:WindowsSystem32driversetc , tam nájdi súbor ktorý sa volá "hosts" a ten otvor.
A skopíruj mi sem (alebo do tsky) jeho celý obsah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
postupuj tak že vynadaj rodičom
btw divný problém, napadá ma jedna vec, ale nie som si istý, vieš čo sprav? otvor si notepad (poznámkový blok), daj Súbor -> Otvoriť, preklikaj sa do C:WindowsSystem32driversetc , tam nájdi súbor ktorý sa volá "hosts" a ten otvor.
A skopíruj mi sem (alebo do tsky) jeho celý obsah.
(nech žije birdzové ošetrovanie stringov, hurray, znova a znova ma prekvapuje)
proste @tinks predstav si miesto tých medzier spätné lomítka, chápeš, vojdeš do zložky Windows, tam do zložky System32 atakďalej...