to poznám.... ale treba sa cez to preniesť.... kedysi som to brala veľmi vážne, ale teraz sa snažím brať to s úsmevom na tvári aj keď nie vždy to ide...
buď viac sebavedomá a nepozastavuj sa nad nimi. Predsa tebe nemá kto čo babrať do života, nikto iný než ty nežije tvoj život. Tak kašli na ostatných a píš alebo rob to, čo sa tebe páči, nie to čo ostatním.
no som na filozofickej fakulte ... povedal by som jeden z mala "normalnych" ... takze pocuvat premudrete mudrosti blbych ludi mam na denom poriadku ... na zaciatku 1 rocnika mi to vadilo docista iritovalo ma to ... ale neskor sa vo mne proste vybudovala rezistencia ... inac by mi urcite jeblo .... taze tak dajak ... proste smej sa z takych ludi
S tými poznámkami, to poznám, to sa niekedy nedá „Jedným uchom dnu a druhým von.“. Tí ľudia, ktorý toto robia, si neuvedomujú, ako to toho človeka môže zabolieť... Názory iných ma nezaujímajú, iba ak by som ja sama uznala, že dotyčný má teraz pravdu, mala by som s tým niečo robiť.
no, ľudia sa ,,starajú" a rýpu zvyčajne preto, lebo:
1. v najlepšom prípade chcú svojimi ,,radami" spasiť okolitý vesmír
2. alebo si myslia, že sú najmúdrejší a tým pádom povinní poučovať úplne každého
3. niektorí si tiež myslia, že pomáhajú, ale to si len podvedome ventilujú agresiu -- to sú tí, ktorí si robia ,,nevinné žartíky" z ostatných, ale sami sa vždy urazia na najmenšie rypnutie
4. moralizujú, lebo sami si nemohli ani len trochu užiť
5. sú to proste svine, ktoré závidia, nedoprajú a zhnusujú všetko všetkým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1. v najlepšom prípade chcú svojimi ,,radami" spasiť okolitý vesmír
2. alebo si myslia, že sú najmúdrejší a tým pádom povinní poučovať úplne každého
3. niektorí si tiež myslia, že pomáhajú, ale to si len podvedome ventilujú agresiu -- to sú tí, ktorí si robia ,,nevinné žartíky" z ostatných, ale sami sa vždy urazia na najmenšie rypnutie
4. moralizujú, lebo sami si nemohli ani len trochu užiť
5. sú to proste svine, ktoré závidia, nedoprajú a zhnusujú všetko všetkým
Navrhujem tieto dve skupinky spárovať