Ahoj mám taký menší problém veľa ľudí si o mne v poslednej dobe myslí že som namyslená , v živote som na nikoho tak nepôsobila namysleno a teraz zrazu už hej . Napr. idem s kamaátkou na disku ešte pred rokom bolo všetko v pohode chalani normálne ch
nič nemusíš dokazovať. dôležité je, že ty vieš, že nie si. Možno si len získala viac sebavedomia, tým, že sa dostávaš už z puberty a ceníš si sama seba viac, a to, že ostatní sa do toho štádia ešte nedostali nie je tvoja vina
skús ist do tvrdej prírody a zisti kolko krát budeš nadávať, prosto k msi v zlej situácií a si total rozmanané decko (čo o tebe nehovorím) tak potom to zistíš. Sama to musíš vediet, ja naprkilad si niekedy namýšľam že som aký taký dobrý kamarát, ale po minulej situácií si to už nemyslím.. sama si to uvedom ako sa správaš.
@starahepa ja sa v škole bavím iba s tými s ktorými sa chcem baviť a k ostatným sa správam odmerane..a tak o mne hovoria že som namyslený a arogantný..a čo,zabijem sa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja si tiez nepustam ludi k sebe ,iba ak chcem
Keby som mala riešiť,čo všetko o mne povedia,môžem si hodiť slučku
Už som počula aký som horenos,vyberavá,odmietavá,potvora
Podľa môjho skromného názoru si to môžeš zobrať takto nejako: niesi namyslená,len zdravo sebavedomá
To je dobré v tejto dobe,pretože poznáš svoju cenu a potom sa nemusíš zbytočne znižovať
Nemeň sa,sebavedomý človek má iskru,uvidíš to na ňom a lepšie sa s ním komunikuje a máš na ňom čo obdivovať