Mám fotku vo vysokom rozlíšení (3264x4928) a chcela som si ju dať vyvolať, tak som si ju upravila na 10x15 cm a úplne stratila kvalitu, keď ju vytlačili, je rozmazaná a neostrá. Nemáte s tým niekto skúsenosť, ako to upraviť aby sa mi kvalita fotky nestrat
vektorový editor na fotky nie je ak dobrý viem. Ale ak máte link na nejaký foťák čo robí .svg fotky, hneď s ním sem! Ale každý obrázok čo má pixely nie je vektorový, ale bitmapový AFAIK.
@daddy - keď to upravíš v AKOMKOĽVEK editori tak ti to zredukuje kvalitu, pretože bez ohľadu na to v akom to otvoríš pri fotke ide vždy o bitmapu, ktorá zmenšením kvalitu stráca narozdiel od vektorovej grafiky.
@majo - keby zmenšila DPI, tak by jej mal soft automaticky prepočítať veľkosť a v skutočnosti by sa žiadna info nestratila, pokiaľ by vyslovene nemala zaškrtnuté "zachovať veľkosť".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
keď to upravíš v... (sorry ak teraz vravím zle) vektorovom editori tak ti to zredukuje kvalitu.. no...tjj proste @diablo7 povedal dobre.
@majo - keby zmenšila DPI, tak by jej mal soft automaticky prepočítať veľkosť a v skutočnosti by sa žiadna info nestratila, pokiaľ by vyslovene nemala zaškrtnuté "zachovať veľkosť".