@myschka
v takej rodine, kde by to tiež praktizovali je priezvisko cibuľa, alebo kapusta to musí byť veselé
heh ma napadlo v Nedožeroch Brezanoch pri Prievidzi sú Cikuľovci, by ma to dostalo do kolien, keby že počujem ako po sebe volajú na ulici
podla toho ake je obdobie zrovna, furt je nieco ine (vacsinou nejake zvieratko), ale menom nikdy nie, iba pred inymi ludmi a ja som furt kuku no a rozne obmeny toho ale kuku budem navzdy asi uz
asi to úplne nezvyčajné nie je, väčšinou som nejaké zvieratko alebo tak, inak sa neoslovujeme menom nikdy, len keď sme v spoločnosti a pred inými ľuďmi a aj to mi príde divné, že mu nemôžem povedať ako vždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ja jeho Iba nezne lebo ja z nas nie som ten zloduch
By ma jeblo, keby že ma mal oslovovať piškótka alebo ďatelinka alebo nejak podobne
v takej rodine, kde by to tiež praktizovali je priezvisko cibuľa, alebo kapusta to musí byť veselé
heh ma napadlo v Nedožeroch Brezanoch pri Prievidzi sú Cikuľovci, by ma to dostalo do kolien, keby že počujem ako po sebe volajú na ulici